/ Ateliers

Ateliers

Steltman is er trots op een van de weinige juwelierszaken in Nederland te zijn waar in eigen goudsmidsatelier juwelen worden ontworpen en gecreëerd. Bovendien heeft Steltman een eigen horlogemakersatelier, dat uniek is in Nederland. De uurwerkmakers zijn officieel gecertificeerd om voor de bekende horlogemerken service en onderhoud uit te voeren.

413Steltman Atelier Juwelen

Het goudsmidsatelier kent een opmerkelijke bundeling van creativiteit. De vier goudsmeden laten zich graag inspireren door prachtige edelstenen, mooie vormen óf door de wens van de klant.

De liefde voor ambachtelijk vakmanschap ontvingen de goudsmeden van 'oude meesters' en hun kennis houden zij up-to-date door de technische ontwikkelingen op de voet te volgen zonder hun traditionele erfgoed uit het oog te verliezen. Het atelier van Steltman is ook een van de weinige in Nederland dat de kunst van het emailleren nog beheerst.

Het goudsmidsatelier van Steltman wordt geleid door edelsmid Reinier Brom. Aan het befaamde Central St. Martin's College in Londen leerde hij om niet vanuit bestaande vormen te denken, maar echt vernieuwend te zijn.

horloge-atelier-schroevendraaiers Steltman Atelier Horloges

Niet alleen de horlogecollectie van Steltman Watches is zeldzaam, ook het horlogemakeratelier is uniek in Nederland. Onze horlogemakers hebben trainingen gevolgd bij verschillende tophorlogemerken en zijn gecertificeerd om in eigen atelier service te bieden en onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen.

De bevlogenheid en de nieuwste technische hoogstandjes van de horlogemerken krijgen zij zo vanuit de basis ingegeven; een voorwaarde om bij te blijven in het fascinerende vak van horlogemaker!

Uw waardering:
Deel deze informatie: | Delen
Onze nieuwsbrief ontvangen?
Of volg ons:  
Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
Deel deze pagina

Interessante informatie gevonden? Met de buttons hieronder kan je deze pagina e-mailen of online delen.

Over Steltman

Speciaalzaak voor juwelen, sieraden en mechanische uurwerken.

Contact

Bezoek voor een exclusief aankoop- of cadeau-advies een van onze filialen aan de Plaats in Den Haag, of bel ons. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Steltman Juwelier

Plaats 26 Tel. :+31 (0)70 - 346 96 01
2513 AE Den Haag E-mail: juwelier@steltman.nl
The Netherlands  

Steltman Watches

Plaats 16 Tel. :+31 (0)70 - 365 94 33
2513 AE Den Haag E-mail: watches@steltman.nl
The Netherlands  

 

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe collecties, acties en speciale aanbiedingen via onze e-mail nieuwsbrief.

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2015 Steltman

Gebruik van de website betekent dat u onze algemene voorwaarden, privacy disclaimer en cookiebeleid accepteert.