/ Onderhoud

Onderhoud

23218-2Hi-ResKostbaarheden als juwelen, horloges en zilver hebben onderhoud nodig. Zo kan een ring er na het schoonmaken weer helemaal als nieuw uitzien, moeten soms de pootjes van een zetting weer worden verdikt, oorclips worden afgesteld of zilver gepoetst.

Ook uurwerken zijn ambachtelijke producten. Ze bestaan uit honderden minuscule onderdelen die met de grootste zorg en precisie samenkomen tot een technisch wondertje: het horloge. Voor het behoud van uw juwelen of horloges is het dan ook van belang dat u het zorgvuldig behandelt en ze regelmatig onderhoudt.

 

steltman-horloge-atelierOnderhoud uw juwelen en horloges met zorg

Juwelen uit onze eigen Steltman Collection worden altijd in eigen atelier behandeld. Voor juwelen en horloges van andere merken geldt dat we in overleg met u en de horlogemaker, goudsmid of eventueel de desbetreffende fabrikant bepalen of we uw juweel of horloge in eigen atelier behandelen of dat we het opsturen naar de after sales afdeling van de leverancier. Uiteraard krijgt u van ons vooraf een prijsgave en een schatting van de duur van het onderhoud.

 

Het schoonmaken van juwelen doen wij gratis voor u. Dit is een service van Steltman. Loop hiervoor gerust bij ons binnen.

Wij zijn u graag van dienst voor het onderhoud en eventuele reparatie van uw juweel of horloge. Voor meer informatie of het maken van een afspraak klikt u hier.

Uw waardering:
Deel deze informatie: | Delen
Onze nieuwsbrief ontvangen?
Of volg ons:  
Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
Over Steltman

Speciaalzaak voor juwelen, sieraden en mechanische uurwerken.

Contact

Bezoek voor een exclusief aankoop- of cadeau-advies een van onze filialen aan de Plaats in Den Haag, of bel ons. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Steltman Juwelier

Plaats 26 Tel. :+31 (0)70 - 346 96 01
2513 AE Den Haag E-mail: juwelier@steltman.nl
The Netherlands  

Steltman Watches

Plaats 16 Tel. :+31 (0)70 - 365 94 33
2513 AE Den Haag E-mail: watches@steltman.nl
The Netherlands  

 

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe collecties, acties en speciale aanbiedingen via onze e-mail nieuwsbrief.

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2015 Steltman

Gebruik van de website betekent dat u onze algemene voorwaarden, privacy disclaimer en cookiebeleid accepteert.