/ Reparaties en Ontwerpen

Reparaties en Ontwerpen

Bij Steltman kunt u uw eigen juwelen laten ontwerpen, repareren en restaureren. Door met zorg te kijken naar de mogelijkheden van het materiaal en de wensen van de klant kunnen we uw juwelen vaak weer een heel nieuw leven geven.

vermaken-bestaande-juwelen Ontwerpen

Juwelen ontwerpen is een creatief proces. Wij gaan dit proces graag met u aan om te komen tot een juweel dat helemaal naar uw idee en smaak is ontworpen. Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen dat wij vervolgens in eigen atelier vervaardigen.
 

Reparaties aan juwelen

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze specialismen en ons vakmanschap kunnen wij elke juweel- en zilverreparatie uitvoeren. Vaak doen we dat in eigen huis, in enkele gevallen besteden wij de opdracht uit aan vast aangestelde, gespecialiseerde externe vakmensen. Wanneer u met een beschadigd juweel bij ons in de winkel komt, kunnen wij u meestal direct adviseren over de mogelijkheden. Het juweel gaat vervolgens naar onze serviceafdeling en ons atelier voor een prijsopgave. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de offerte voeren wij de reparatie voor u uit.

Vermaken of restaureren van bestaande juwelen

Hebt u juwelen die u niet (meer) draagt? Wij denken graag met u mee over het restaureren of vermaken ervan tot een juweel dat u wel weer met plezier kunt dragen.

horloge-atelier-(6)Horlogereparaties

Voor horlogereparaties bent u bij Steltman Watches aan het juiste adres. Onze horlogemakers hebben trainingen gevolgd bij verschillende tophorlogemerken en zijn gecertificeerd om in eigen atelier service te bieden en onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen. Kom eens langs, wij geven u graag een deskundig advies.

 

Uw waardering:
Deel deze informatie: | Delen
Onze nieuwsbrief ontvangen?
Of volg ons:  
Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
Over Steltman

Speciaalzaak voor juwelen, sieraden en mechanische uurwerken.

Contact

Bezoek voor een exclusief aankoop- of cadeau-advies een van onze filialen aan de Plaats in Den Haag, of bel ons. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Steltman Juwelier

Plaats 26 Tel. :+31 (0)70 - 346 96 01
2513 AE Den Haag E-mail: juwelier@steltman.nl
The Netherlands  

Steltman Watches

Plaats 16 Tel. :+31 (0)70 - 365 94 33
2513 AE Den Haag E-mail: watches@steltman.nl
The Netherlands  

 

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe collecties, acties en speciale aanbiedingen via onze e-mail nieuwsbrief.

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2015 Steltman

Gebruik van de website betekent dat u onze algemene voorwaarden, privacy disclaimer en cookiebeleid accepteert.