nl
Nl
En

Wij zijn weer geopend! Onze openingstijden zijn:

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Bekijk hier het laatste Steltman Nieuws over onze juwelen en horloges : Tijd om te stralen!

Ziet u iets moois? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkels.

 

 

 

 

 

 

Ontwerpen

Juwelen ontwerpen is een creatief proces. Wij gaan dit proces graag met u aan om te komen tot een juweel dat helemaal naar uw idee en smaak is ontworpen. Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen dat wij vervolgens in eigen atelier vervaardigen.

 

Onderhoud

Kostbaarheden als juwelen, horloges en zilver hebben onderhoud nodig. Zo kan een ring er na het schoonmaken weer helemaal als nieuw uitzien, moeten soms de pootjes van een zetting weer worden verdikt, oorclips worden afgesteld of zilver gepoetst.

Reparaties

Voor juweel en horloge reparaties bent u bij Steltman aan het juiste adres. Onze horlogemakers hebben trainingen gevolgd bij verschillende top horlogemerken. Onze goudsmeden zijn hoog opgeleid en gekwalificeerd om reparaties en restauraties aan juwelen en zilver uit te voeren.

Taxaties

Steltman heeft een gecertificeerd taxateur in huis die allerhande taxaties kan uitvoeren. Het taxeren van uw kostbaarheden kan bijvoorbeeld nodig zijn voor de verzekering, bij een nalatenschap of boedelverdeling.

Steltman en Duurzaamheid

Goud                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Steltman Juwelier is aangesloten bij het Convenant Verantwoord Goud.

Diamant                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Voor onze collecties werken wij met diamanten waarvan de herkomst honderd procent gegarandeerd is en deze worden geleverd met een GIA-certificaat. 

Steltman Juwelier

Plaats 26
2513 AE Den Haag
+ 31 070 346 96 01
juwelier@steltman.nl

Neem contact met ons op
Steltman Watches

Plaats 16
2513 AE Den Haag
+ 31 070 365 94 33
watches@steltman.nl

Neem contact met ons op