nl
  Nl
  En
  Reparaties & Ontwerpen

  Voor reparatie of restauratie van uw juweel of horloge, bent u bij Steltman aan het juiste adres. Onze winkels beschikken beide over een eigen atelier. Onze zeer professionele goudsmeden en horlogemakers zijn gekwalificeerd om reparaties en restauraties aan juwelen, horloges en zilver uit te voeren. Bij de horloge topmerken worden regelmatig trainingen gevolgd om up-to-date te blijven.

  Ontwerpen van juwelen is een creatief proces. Wij gaan dit proces graag met u aan om te komen tot een juweel dat helemaal naar uw idee en smaak is ontworpen. Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen dat wij vervolgens in eigen atelier vervaardigen.

  Taxaties

  Steltman heeft een gecertificeerd taxateur in huis die allerhande taxaties kan uitvoeren. Het taxeren van uw kostbaarheden kan bijvoorbeeld nodig zijn voor de verzekering, bij een nalatenschap of boedelverdeling.

  Onderhoud

  Kostbaarheden als juwelen, horloges en zilver hebben onderhoud nodig. Zo is regulier periodiek onderhoud aan uw horloge onmisbaar, kan een ring er na het schoonmaken weer helemaal als nieuw uitzien, moeten soms de pootjes van een zetting weer worden verdikt, oorclips worden afgesteld of zilver gepoetst. Bij Steltman bent u aan het juiste adres.

  Steltman en zeldzame edelstenen

  Zeldzame edelstenen en uitzonderlijke diamanten spelen al sinds de oprichting van 'Steltman Joallerie' in 1917, een hoofdrol bij het ontwerpen van Steltman creaties. De traditie van het juweliersambacht wordt door steeds een nieuwe generatie goudsmeden en ontwerpers voortgezet.

  Steltman en Duurzaamheid

  Goud                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Steltman Juwelier stelt strenge eisen wat betreft traceerbaarheid en herkomst van goud. Zodat wij er zeker van zijn dat het goud betreft wat al in de omloop was en dat het niet recent gedolven is.

  Diamant                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Voor onze collecties werken wij met diamanten waarvan de herkomst honderd procent gegarandeerd is en deze worden geleverd met een GIA-certificaat. 

  Steltman Museum

  Steltman beschikt over een nieuwe tentoonstellingsruimte waar de historische Steltman Collectie exclusief te bewonderen is. Deze museumcollectie toont artistieke sieraden in verschillende stijlen en materialen van meer dan 100 jaar Steltman vakmanschap. Enkel op afspraak te bezoeken.

  Steltman Juwelier

  Plaats 26
  2513 AE Den Haag
  + 31 070 346 96 01
  juwelier@steltman.nl

  Neem contact met ons op
  Steltman Watches

  Plaats 16
  2513 AE Den Haag
  + 31 070 365 94 33
  watches@steltman.nl

  Neem contact met ons op