nl
Nl
En

  
 

  

 

Steltman Juwelier & Steltman Watches

Steltman staat al sinds 1917 voor vakmanschap, kwalitiet, creativiteit, schoonheid, service en duurzaamheid. Met een eigen juwelenlijn, atelier en de mooiste internationale horloge- en juwelenmerken. 

U bent van harte welkom in één van onze winkels aan de Plaats in Den Haag. 

Hier leest u het laatste Steltman nieuws en houden wij u op de hoogte van al onze activiteiten.

 

Ontwerpen

Juwelen ontwerpen is een creatief proces. Wij gaan dit proces graag met u aan om te komen tot een juweel dat helemaal naar uw idee en smaak is ontworpen. Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen dat wij vervolgens in eigen atelier vervaardigen.

 

Onderhoud

Kostbaarheden als juwelen, horloges en zilver hebben onderhoud nodig. Zo is regulier periodiek onderhoud aan uw horloge onmisbaar, kan een ring er na het schoonmaken weer helemaal als nieuw uitzien, moeten soms de pootjes van een zetting weer worden verdikt, oorclips worden afgesteld of zilver gepoetst. Bij Steltman bent u aan het juiste adres.

Reparaties

Voor juweel en horloge reparaties bent u bij Steltman aan het juiste adres. Onze goudsmeden zijn hoog opgeleid en gekwalificeerd om reparaties en restauraties aan juwelen en zilver uit te voeren. Onze horlogemakers hebben trainingen gevolgd bij verschillende top horlogemerken.

Taxaties

Steltman heeft een gecertificeerd taxateur in huis die allerhande taxaties kan uitvoeren. Het taxeren van uw kostbaarheden kan bijvoorbeeld nodig zijn voor de verzekering, bij een nalatenschap of boedelverdeling.

Steltman en Duurzaamheid

Goud                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Steltman Juwelier is aangesloten bij het Convenant Verantwoord Goud.

Diamant                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Voor onze collecties werken wij met diamanten waarvan de herkomst honderd procent gegarandeerd is en deze worden geleverd met een GIA-certificaat. 

Steltman Museum

Steltman beschikt over een nieuwe tentoonstellingsruimte waar de historische Steltman Collectie exclusief te bewonderen is. Deze museumcollectie toont artistieke sieraden in verschillende stijlen en materialen van meer dan 100 jaar Steltman vakmanschap. Enkel op afspraak te bezoeken.

Steltman Juwelier

Plaats 26
2513 AE Den Haag
+ 31 070 346 96 01
juwelier@steltman.nl

Neem contact met ons op
Steltman Watches

Plaats 16
2513 AE Den Haag
+ 31 070 365 94 33
watches@steltman.nl

Neem contact met ons op