nl
Nl
En

Atelier

Steltman is er trots op een van de weinige juwelierszaken in Nederland te zijn waar in eigen goudsmidsatelier juwelen worden ontworpen en gecreëerd. Bovendien heeft Steltman een eigen horlogemakersatelier, dat uniek is in Nederland. De uurwerkmakers zijn officieel gecertificeerd om voor de bekende horlogemerken service en onderhoud uit te voeren.

Steltman Atelier Juwelen

Het goudsmidsatelier kent een opmerkelijke bundeling van creativiteit. De drie goudsmeden laten zich graag inspireren door prachtige edelstenen, de natuur, mooie vormen óf door de wens van de klant.

De liefde voor ambachtelijk vakmanschap ontvingen de goudsmeden van 'oude meesters' en hun kennis houden zij up-to-date door de technische ontwikkelingen op de voet te volgen zonder hun traditionele erfgoed uit het oog te verliezen. Het atelier van Steltman is ook een van de weinige in Nederland dat de kunst van het emailleren nog beheerst.

Het goudsmidsatelier van Steltman wordt geleid door edelsmid Reinier Brom. Aan het befaamde Central St. Martin's College in Londen leerde hij om niet vanuit bestaande vormen te denken, maar echt vernieuwend te zijn.

Steltman Atelier Horloges

Niet alleen de horlogecollectie van Steltman Watches is zeldzaam, ook het horlogemakeratelier is uniek in Nederland. Onze horlogemakers hebben trainingen gevolgd bij verschillende tophorlogemerken en zijn gecertificeerd om in eigen atelier service te bieden en onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen.

De bevlogenheid en de nieuwste technische hoogstandjes van de horlogemerken krijgen zij zo vanuit de basis ingegeven; een voorwaarde om bij te blijven in het fascinerende vak van horlogemaker!