nl
Nl
En

Aspen

In 2009 lanceerde topondernemer René van Ass zijn eerste horloge, genaamd Aspen One. De inspiratie voor dit model haalde Van Ass uit het wintersportgevoel. De associatie met wintersport is luxe, vrije tijd en exclusiviteit. De naam Aspen komt van het gelijknamige skigebied en sluit goed aan bij dit wintersportgevoel. Luxe, exclusiviteit en glamour: daar staat het merk Aspen One voor.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Uniek uurwerk

De Aspen One is een uniek horloge. In het horloge zitten namelijk elementen die verwijzen naar dit skigebied. Een voorbeeld hiervan is dat op de ring van het kompas Aspen-specifieke locaties zijn gegraveerd. Een ander voorbeeld is dat er in totaal 3.276 horloges worden verkocht. Dit aantal refereert aan de hoogte van de berg Aspen. Mocht u een Aspen One uurwerk kopen, dan komt uw naam op een standbeeld te staan. Dit beeld staat op de berg Aspen en is niet toegankelijk voor vreemden. Verder is het cijfer 4 de blikvanger van het horloge. Het cijfer vier refereert aan de sluitingstijd van de skilift in Aspen. Kortom, de Aspen One staat zeker voor exclusiviteit!  

Naast de Aspen One is er ook een gelimiteerde editie geïntroduceerd: de Aspen Twelve. Dit horloge is exclusiever dan zijn voorganger omdat hier slechts 88 uurwerken van worden verkocht. Het uurwerk beschikt onder andere over een gepersonaliseerde (verjaardags)kalender en count-down functie. Ook kunnen sterrenbeelden en leeftijden worden weergeven en heeft de Aspen Twelve een jaar-indicatie. Kortom, een innovatief horloge!

Wilt u ook dat wintersportgevoel?

Kom dan langs in onze winkel! Hier heeft u alle tijd om de prachtige, exclusieve en glamoureuze horloges van Aspen te bekijken. Heeft u vragen over de Aspen One of Aspen Twelve? Dan voorzien onze medewerkers u graag van deskundig advies!