nl
  Nl
  En

  "I draw my inspiration from nature. This collection is based on a series of photographs I made walking through the forest. The patterns of these leaves and branches fascinated me. The design of these jewels are a graphic interpretation of a leaf." - Margarita de Bourbon de Parme.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Functies
  Uurwerk
  Gangreserve
  Materiaal
  Kastvorm
  Diameter
  Horlogeglas
  Wijzerplaat
  Bandsluiting
  Waterdichtheid
  Bandmateriaal
  Index Wijzerplaat
  Materiaal soort
  Materiaal kleur
  Steen soort
  Steen kleur
  Vintage
  Sexe
  Automatendraaier
  QlockTwo
  Manchetknopen
  Ringmaat
  Collectie

  Koninklijke juwelen van De Parme

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margarita de Bourbon de Parme is de eigenaresse en ontwerpster van het juwelenmerk DE PARME.  De prinses liet zich inspireren door natuurfoto’s die zij zelf maakte. De patronen van de bladeren fascineerden haar en deze fascinatie leidde tot de ontwerpen voor  de LEAVES collectie van een armband, een collier, kleine oorhangers, grote oorhangers, een ring, een hanger en een haarspeld.

  De LEAVES juwelen worden elk in eigen huis van DE PARME geproduceerd. Hier wordt door de beste edelsmeden en zetters zorgvuldig gewerkt aan de vervaardiging van de ontwerpen van prinses Margarita. Perfectie in materiaal en vakmanschap zijn de handelsmerken van het huis. Er kan dan ook met zekerheid gezegd worden dat de juwelen uit de collectie van DE PARME  van uitstekende kwaliteit zijn.

  Het perfecte juweel voor de natuurliefhebber

  De juwelen van DE PARME  zijn te herkennen aan het karakteristieke blad-design dat in de gehele collectie verwerkt is. Dit maakt de LEAVES collectie perfect als cadeau voor de stijlvolle natuurliefhebber. Bent u geïnteresseerd in het kopen van één van de juwelen uit de collectie van DE PARME? Het merk wordt in Den Haag exclusief verkocht bij Steltman Juwelier. Wij nodigen u graag uit om de juwelen te bezichtigen in onze winkels en geven u daarbij persoonlijk advies. Wij helpen u met plezier om het DE PARME  juweel te vinden dat bij uw wensen past.