nl
Nl
En

De Parme, Leaves Collection

"I draw my inspiration from nature. This collection is based on a series of photographs I made walking through the forest. The patterns of these leaves and branches fascinated me. The design of these jewels are a graphic interpretation of a leaf." - Margarita de Bourbon de Parme.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Koninklijke juwelen van De Parme

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margarita de Bourbon de Parme is de eigenaresse en ontwerpster van het juwelenmerk DE PARME.  De prinses liet zich inspireren door natuurfoto’s die zij zelf maakte. De patronen van de bladeren fascineerden haar en deze fascinatie leidde tot de ontwerpen voor  de LEAVES collectie van een armband, een collier, kleine oorhangers, grote oorhangers, een ring, een hanger en een haarspeld.

De LEAVES juwelen worden elk in eigen huis van DE PARME geproduceerd. Hier wordt door de beste edelsmeden en zetters zorgvuldig gewerkt aan de vervaardiging van de ontwerpen van prinses Margarita. Perfectie in materiaal en vakmanschap zijn de handelsmerken van het huis. Er kan dan ook met zekerheid gezegd worden dat de juwelen uit de collectie van DE PARME  van uitstekende kwaliteit zijn.

Het perfecte juweel voor de natuurliefhebber

De juwelen van DE PARME  zijn te herkennen aan het karakteristieke blad-design dat in de gehele collectie verwerkt is. Dit maakt de LEAVES collectie perfect als cadeau voor de stijlvolle natuurliefhebber. Bent u geïnteresseerd in het kopen van één van de juwelen uit de collectie van DE PARME? Het merk wordt in Den Haag exclusief verkocht bij Steltman Juwelier. Wij nodigen u graag uit om de juwelen te bezichtigen in onze winkels en geven u daarbij persoonlijk advies. Wij helpen u met plezier om het DE PARME  juweel te vinden dat bij uw wensen past.