nl
Nl
En

Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre is met zekerheid een echt authentiek manufactuur te noemen. In 1833 richtte Charles-Antoine LeCoultre het horlogemerk op in Zwitserland, waar het nog altijd gevestigd is. Het merk ontwikkelt en produceert alle onderdelen voor zijn horloges zelf en assembleert de horloges vervolgens in eigen fabriek. Jaeger-LeCoultre horloges worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit, bijzondere complicaties en een veelal klassiek design.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Het wereldberoemde Jaeger LeCoultre Reverso horloge

Jaeger LeCoultre vergaarde wereldfaam met de iconische Jaeger LeCoultre Reverso, een horloge in Art Deco-sfeer met een omkeerbare kast. Het model werd speciaal ontworpen voor Britse legerofficieren, om ervoor te zorgen dat hun horloge altijd beschermd was tegen klappen die het kan opvangen tijdens hun favoriete sport, polo. Tot op de dag van vandaag is de Jaeger LeCoultre Reverso één van de meest populaire horloges van het merk. Hoewel de Reverso horloges stuk voor stuk uniek zijn, biedt Steltman een buitengewoon bijzonder stuk aan in de collectie: de Reverso special 100 jr. Dit model is in samenwerking met Steltman ontworpen en bevat een Mondriaan op de Reverso-zijde.

Jaeger LeCoultre: klassieke modellen en bijzondere complicaties

Naast de Reverso is de manufactuur Jaeger LeCoultre continu in beweging, met mooie complicaties in onder andere de Jaeger LeCoultre Master Collection. Een voorbeeld van deze collectie is de Jaeger LeCoultre Master Control, een klassiek model zonder onnodige details, maar met een high-performance automatische opwindbeweging. Zelfs de achterkant van de kast van de Jaeger LeCoultre Master Control is een plezier voor het oog en onthult een oscillerend gewicht in 22 karaat goud.

Het perfecte Jaeger LeCoultre horloge voor u of uw dierbare

De modellen van Jaeger LeCoultre zijn perfect als geschenk voor uw dierbare of uzelf. Maar ook als bijzonder business-to-business cadeau is het merk uiterst geschikt, met bijvoorbeeld de Atmos klok. Hebt u interesse in een Jaeger LeCoultre model uit onze collectie? Wij nodigen u van harte uit om het horloge waarin u belangstelling hebt te bekijken in onze winkel. Wij geven u dan uiteraard deskundig advies over het uurwerk en zorgen ervoor dat u de Jaeger LeCoultre vindt die bij u en uw wensen past.