nl
  Nl
  En

  Wie zoekt naar een juweel dat elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt, raden wij zeker aan een blik te werpen op de prachtige collecties van Mattioli. De ontwerpen van het Italiaanse juwelenmerk hebben naast een stijlvolle uitstraling, een zeer draagbare en hedendaagse stijl. Het juwelenmerk is eigendom van Licia Mattioli en haar vader, die samen in 1995 één van de oudste juwelenateliers kochten. Sindsdien staat het voormalige Antica Ditta Marchisio bekend als het exclusieve Mattioli.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Functies
  Uurwerk
  Gangreserve
  Materiaal
  Kastvorm
  Diameter
  Horlogeglas
  Wijzerplaat
  Bandsluiting
  Waterdichtheid
  Bandmateriaal
  Index Wijzerplaat
  Materiaal soort
  Materiaal kleur
  Steen soort
  Steen kleur
  Vintage
  Sexe
  Automatendraaier
  QlockTwo
  Manchetknopen
  Ringmaat
  Collectie

  Ambachtelijk afgewerkte Mattioli sieraden

  Hoewel Mattioli als merk met de nieuwe eigenaren relatief jong is, wordt nog altijd veel waarde gehecht aan de beroemde goudsmidtraditie van Turijn. Het begin tot het einde van het vervaardigingsproces van de Mattioli sieraden gebeurt in eigen huis. Deze taken worden toevertrouwd aan een selectie van 100 meesterjuweliers. Zelfs het smelten van het 18 karaat goud en het zetten van de sprankelende edelstenen wordt door eigen handen uitgevoerd.

  Mattioli's Tales of Dreams

  Ondanks dat Mattioli de Italiaanse tradities trouw naleeft is er binnen het bedrijf meer dan genoeg ruimte voor nieuwe inzichten, zowel qua productie als design. Mattioli is op beide vlakken namelijk één van de meest innovatieve juwelenmerken van Italië. De ontwerpers laten zich inspireren door kunst, natuur en reizen. De inspiratie die zij opdoen wordt vervolgens vertaald naar zogeheten 'Tales of Dreams', de thema's die de basis vormen voor nieuwe collecties. Dankzij het gebruik van deze tales heeft iedere collectie van Mattioli een uniek eigen verhaal.

  Steltman Mattioli online shop

  Wij bieden verschillende Mattioli sieraden aan in onze winkel, maar u kunt ook uw Mattiolo online shoppen. Hebt u uw oog laten vallen op één van deze unieke juwelen, maar wilt u het graag eerst van dichtbij bekijken? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel, waar wij u het sieraad van uw keuze kunnen tonen. Uiteraard geven wij u tijdens uw bezoek deskundig advies over de juwelen.