nl
Nl
En

Montblanc

Albert Nehemias en August Eberstein begonnen in 1906 met de productie van luxe vulpennen. In 1942 bracht het merk de Meisterstück pen uit en binnen korte tijd werd Montblanc wereldberoemd. Pas recentelijk, in 1997, begon Montblanc met het produceren van mechanische horloges. Inmiddels heeft het jonge Montblanc Montre SA al een stevige positie verworven onder de bekende horlogemerken. Elk jaar worden er meer dan 20.000 Montblanc horloges gemaakt in Le Locle, de plaats waar het Zwitserse horlogemaken zijn oorsprong vindt. De unieke combinatie van Zwitserse traditie en vakmanschap maken elk Montblanc horloge tot een bijzonder precies uurwerk van goede kwaliteit.
Het uiterlijk van de horloges is geïnspireerd op het uiterlijk van de Montblanc pennen, met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit. Het logo met de witte ster op de kroon van het horloge blijft tot op de dag van vandaag een opvallend detail waaraan u een Montblanc kunt herkennen. 
Eén van de belangrijkste collecties van Montblanc is de Star Nicolas Rieussec collectie, met daarin de eerste huisgemaakte uurwerken van Montblanc Montre SA. Andere lijnen die u bij ons kunt komen bekijken zijn de 1858, de Bohème, de Heritage en de Tradition Date collectie. 

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie