nl
Nl
En

QlockTwo

In 2010 lanceerden Marco Biegert en Andreas Funk de lijn QlockTwo, die toen bestond uit de QlockTwo Classic klok. De QlockTwo Classic is een uniek concept, de klok geeft namelijk de tijd aan in woorden in plaats van cijfers. De 110 letters zijn af te lezen van een vierkante kast en geven tot op 5 minuten nauwkeurig de tijd weer. De overige minuten worden weergegeven in de vorm van 4 lichtpunten. Het systeem is ontzettend fraai vormgegeven en heeft voor het design internationaal meerdere awards gewonnen. Het ontwerp is modern en minimalistisch en past in ieder denkbaar interieur. Een droom voor iedere designliefhebber!

De stijlvolle eenvoud van de QlockTwo W

Na het succes van de QlockTwo Classic brachten Biegert en Funk de QlockTwo Large (90 x 90 cm), de QlockTwo Touch en het QlockTwo horloge uit, de QlockTwo W. Het merk brengt met het horloge het revolutionaire concept van de QlockTwo naar de wereld van de horlogerie. Het model beschikt over hetzelfde woordensysteem als de klok, maar dan in het klein en met een strak en stijlvol vormgegeven bandje. Prettige extra’s die de QlockTwo W biedt zijn de mogelijkheid om seconden weer te geven en de kalenderdatum te bekijken.

Wakker worden met de QlockTwo Touch

De QlockTwo Touch is het kleine broertje van de QlockTwo Classic. Waar de Classic versie 45 x 45 cm groot was, is de Touch-versie 13,5 x 13,5 cm. Perfect dus voor op kantoor, in de woon- of slaapkamer. Wat de QlockTwo Touch, naast de afmetingen, onderscheidt van zijn grotere voorganger is de touch-functie. Vooral wanneer u de klok in uw slaapkamer gebruikt is dit ideaal, aangezien de led verlichting automatisch dimt en uitschakelt wanneer de omgeving volledig donker is. Met een simpele tik op de voorkant van de klok kunt u in de nacht eenvoudig zien hoe laat het is. De QlockTwo Touch beschikt tevens over een alarmfunctie.

Uw nieuwe QlockTwo vindt u bij Steltman

Bent u onder de indruk van het design van de QlockTwo en hebt u interesse in één van de modellen? In onze webshop kunt u verschillende modellen van dit merk bekijken en bestellen. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel. Wij laten u met alle plezier onze QlockTwo collectie zien en geven u daarbij deskundig advies over de modellen.