nl
Nl
En

Seaman Schepps

De juwelen van Seaman Schepps zijn al sinds de oprichting in de jaren 30 geestig en over-the-top. De designs van het Amerikaanse merk zijn allesbehalve subtiel. Het merk shockeerde vroeger de Amerikaanse elite, maar bekende personen als Coco Chanel, Katherine Hepburn en Andy Warhol liepen er trots mee weg. De juwelen van Seaman Schepps worden inmiddels gemaakt door een nieuw team van ontwerpers dat het erfgoed streng bewaakt. Ook voor de nieuwe juwelen wordt gebruikgemaakt van ongewone materialen, zoals zeeschelpen en walnoothout. De creaties zijn stuk voor stuk excentriek, altijd kleurrijk en ademen de sfeer van de jaren 30 en 40.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Opnieuw uitgegeven Seaman Schepps juwelen en nieuwe collecties

De vroegere collecties van Seaman Schepps zijn nog altijd populair vanwege de speelse stijl van de sieraden. Het is dan ook niet verrassend dat deze collecties nog vaak opnieuw worden uitgegeven. Daarnaast worden er nieuwe designs geproduceerd, die veelal geïnspireerd zijn op het meer dan 5.000 tekeningen en 650 mallen tellende archief van het bedrijf. Hoewel de inspiratie voor de juwelen uit het verleden komt, wordt voor de productie van de Seaman Schepps juwelen gebruikgemaakt van de modernste technieken en nieuwste materialen. De identiteit van Seaman Schepps is niet alleen in de opnieuw uitgegeven collecties, maar ook in ieder nieuw sieraad te herkennen.

Vind bij Steltman het Seaman Schepps juweel dat bij u past

Hebt u interesse in een van de opvallende, speelse en stijlvolle juwelen van Seaman Schepps? Wij hebben een aantal van de unieke Seaman Schepps sieraden in onze reguliere collectie. Hebt u één van deze prachtige juwelen op het oog? Wij nodigen u van harte uit het juweel te komen bezichtigen in onze winkel. Onze deskundige medewerkers geven u hierbij uiteraard uitgebreid advies over de Seaman Schepps collectie en juwelen. Wij helpen u met alle plezier het juweel te vinden dat precies aansluit op uw wensen.