nl
  Nl
  En
  HAPPY HEARTS EARRINGS, WHITE GOLD, DIAMONDS, MOTHER-OF-PEARL
  Prijs € 3.560,00
  Voeg toe aan giftbag
  Product is toegevoegd aan uw giftbag HAPPY HEARTS EARRINGS, WHITE GOLD, DIAMONDS, MOTHER-OF-PEARL € 3.560,00
  Doorgaan met winkelen
  óf
  Afrekenen

  HAPPY HEARTS EARRINGS, WHITE GOLD, DIAMONDS, MOTHER-OF-PEARL

  Prijs € 3.560,00

  Over HAPPY HEARTS EARRINGS, WHITE GOLD, DIAMONDS, MOTHER-OF-PEARL

  • Referentiecode 83A082-1301
  • Merk Chopard juwelen
  • Materiaal soort Witgoud
  • Steen soort Diamant, Parelmoer

  Over Chopard Jewellery

  Het Zwitserse familiebedrijf Chopard weet al meer dan 150 jaar de perfecte mix te vinden tussen juwelen en horloges. Naast verschillende wereldberoemde juwelencollecties, heeft Chopard ook een eigen horlogemanufactuur. Steltman is één van de weinige dealers die de juwelen en horloges van Chopard mag verkopen buiten de monobrand boutiques. Bij Steltman Watches vindt u op één plek zowel de juwelen als horloges, waaronder de Chopard Happy Diamonds en de Happy Sport horloges waarin kleine diamanten sierlijk over de wijzerplaat glijden. Voor dames is er verder de Impériale horlogecollectie.
  In de Chopard manufactuur worden de hoogstaande L.U.C.-horloges gemaakt, vernoemd naar grondlegger Louis-Ulysse Chopard. Verder hebben Steltman en Chopard beide een sterke connectie met de klassieke autosport. Van de jaarlijkse SLS Classic rally, tussen Scheveningen en Luxemburg, zijn Steltman en Chopard al trotse sponsoren. Aan de winnaar van de rally wordt een prachtig Mille Miglia horloge aangeboden. Verder vindt u de Classic Racing collectie, inclusief de Super Fast en de Grand Prix de Monaco, terug in de Steltman Watches collectie.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Ontdek Chopard Jewellery