nl
  Nl
  En
  Life Armband "Maroon" Men, hook and lock van 18k, mat on-gerodineerd witgoud
  Prijs Op aanvraag
  Aanvragen
  Product is toegevoegd aan uw giftbag Life Armband "Maroon" Men, hook and lock van 18k, mat on-gerodineerd witgoud € 0,00
  Doorgaan met winkelen
  óf
  Afrekenen

  Life Armband "Maroon" Men, hook and lock van 18k, mat on-gerodineerd witgoud

  Prijs Op aanvraag
  Voeg toe aan giftbag

  Over Life Armband "Maroon" Men, hook and lock van 18k, mat on-gerodineerd witgoud

  • Referentiecode
  • Merk Ole Lynggaard Copenhagen

  Over Ole Lynggaard Copenhagen

  Het Kopenhaagse familiebedrijf Ole Lynggaard geeft Deens design sinds 1963 een nieuwe definitie. Het merk ontwerpt elegante juwelen die draagbaar zijn voor vrouwen van alle leeftijden. De juwelen worden ontworpen door goudsmid en juwelendesigner Charlotte Lynggaard en haar vader Ole Lynggaard. Zij ontwerpen samen de prachtigste juwelen die stuk voor stuk gebaseerd zijn op de natuur. Van omgevouwen blaadjes en slangenkopjes tot bamboetwijgen, de natuur komt in al haar facetten terug in de collectie van Ole Lynggaard. Designs van het merk zijn perfect voor verfijnde, vrouwelijke en moderne vrouwen die op zoek zijn naar een elegant juweel met een ruw en sensueel randje.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Ontdek Ole Lynggaard Copenhagen