nl
Nl
En
Steltman Solitair ring in 18 karaat geelgoud met een diamant, handgemaakt in eigen atelier. Informeer naar voorraad, prijs en maat.
Prijs Op aanvraag
Aanvragen
Product is toegevoegd aan uw giftbag Steltman Solitair ring in 18 karaat geelgoud met een diamant, handgemaakt in eigen atelier. Informeer naar voorraad, prijs en maat. € 0,00
Doorgaan met winkelen
óf
Afrekenen

Steltman Solitair ring in 18 karaat geelgoud met een diamant, handgemaakt in eigen atelier. Informeer naar voorraad, prijs en maat.

Prijs Op aanvraag

Over Steltman Solitair ring in 18 karaat geelgoud met een diamant, handgemaakt in eigen atelier. Informeer naar voorraad, prijs en maat.

  • Referentiecode
  • Materiaal Geelgoud
  • Collectie Steltman Collection
  • Merk Steltman Jewelry Collection
  • Materiaal soort Geelgoud
  • Steen soort Diamant

Over Steltman Jewelry Collection

Steltman Collection

Al meer dan 100 jaar worden onze eigen Steltman juwelen handgemaakt in ons atelier boven de winkel. Dit is iets waar we trots op zijn. Drie goudsmeden weken met passie aan het creëeren van juwelen in zowel klassieke als moderne ontwerpen. Welbekende Steltman Collecties zijn o.a. Pure Gem, Safari, Diamond & Wedding en Floating Lotus. Voor al onze collecties selecteren wij diamanten en kleuredelstenen van de hoogste kwaliteit.

Heeft u romantische plannen en bent u op zoek naar een verloving- of trouwring? Aan de binnenzijde van elke Steltman-trouwring zetten wij een robijntje, als teken van de liefde en ter garantie dat u een echt Steltman juweel bezit.

 

 

Ontdek Steltman Jewelry Collection