nl
Nl
En
Steltman Mini Lotus stud, geel goud, bezet met robijn, 8 mm, prijs per stuk
Prijs € 900,00
Voeg toe aan giftbag
Product is toegevoegd aan uw giftbag Steltman Mini Lotus stud, geel goud, bezet met robijn, 8 mm, prijs per stuk € 900,00
Doorgaan met winkelen
óf
Afrekenen

Steltman Mini Lotus stud, geel goud, bezet met robijn, 8 mm, prijs per stuk

Prijs € 900,00
Voeg toe aan giftbag

Over Steltman Mini Lotus stud, geel goud, bezet met robijn, 8 mm, prijs per stuk

  • Referentiecode 40421
  • Collectie Steltman Collection
  • Merk Steltman Jewelry Collection

Over Steltman Jewelry Collection

Steltman Jewelry Collection

In de Steltman Jewelry Collection presenteert Steltman exclusieve Diamond, Gem, Wedding & Lotus juwelen. Allen handgemaakte juwelen bestaande uit ringen, trouwringen, oorhangers of oorstekers, colliers of hangertjes voor colliers. Bezet met diamant of kleuredelstenen in zowel een klassieke als hedendaagse vormgeving.

U kunt tevens bij ons terecht voor de klassieke, gouden verlovingsringen of trouwringen in 18 karaat goud of platina. Ze worden alle met de hand gemaakt in eigen atelier en met de hand gegraveerd.

Steltman selecteert voor de collecties uitsluitend diamanten van de hoogste kwaliteit. Alle diamanten toetsen wij in ons eigen edelsteenlaboratorium en wij garanderen deze met een authentiek Steltman-certificaat. Uiteraard worden de edelstenen ook getoetst door de Hoge Raad voor Diamant te Antwerpen. Vanzelfsprekend gebruikt Steltman geen ‘conflictdiamanten’. Voor meer informatie zie  http://www.kimberleyprocess.com

Als bijzonder detail vindt u aan de binnenzijde van elke Steltman solitair- of alliancering of gladde trouwring een robijntje als garantie dat u een echt Steltman juweel bezit.

Heeft u romantische plannen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over onze collectie. U bent ook van harte welkom bij ons in de winkel voor een persoonlijk advies.

 

Ontdek Steltman Jewelry Collection