nl
Nl
En

Baume & Mercier

Het verhaal van Baume & Mercier begint in 1830. De gebroeders Louis-Victor en Célestin Baume openden een horlogezaak in het Zwitserse dorpje Les Bois. Hun horloges raakten binnen korte tijd ongekend populair. Dit kwam doordat ze er niet alleen mooi uit zagen, maar ook beschikten over de nieuwste innovaties. Onder het motto 'Accepteer niks dan perfectie, vervaardig alleen horloges van de hoogste kwaliteit' groeide het bedrijf gestaag. In 1918 ging kleinzoon William Baume een samenwerking aan met talenwonder en zakenman Paul Mercier. Zij besloten onder de naam 'Baume & Mercier' verder te gaan. Hun doel? Horloges maken van ongekende kwaliteit. En dat is ze gelukt!

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Combinatie van schoonheid & techniek

In 1940 lanceerde Baume & Mercier één van hun meest succesvolle modellen ooit: de Marquise. Dit horloge was meer dan alleen een uurwerk, het was een sieraad. De armband met daarin het uurwerk liet zien dat een horloge praktisch én mooi kon zijn. De Marquise bleek ongekend populair. Het merk lanceerde vervolgens allerlei creatieve, vrouwelijke modellen die in niets leken op de verkleinde versies van mannelijke modellen die toentertijd voor vrouwen beschikbaar waren. Hiermee liet Baume & Mercier zien niet alleen horloges van kwaliteit te maken, maar ook innovatief te zijn. Dit gevoel hebben ze vast weten te houden voor de lijnen die daarop volgden. De Classima, Linéa en Hampton lijn zijn goede voorbeelden van de wonderlijke combinatie van schoonheid en techniek die voor het merk Baume & Mercier zo kenmerkend is.  

Elegantie voor een aangename prijs

Baume & Mercier vervaardigt uurwerken voor dames en heren. Het merk staat bekend om haar chique, elegante horloges voor een aangename prijs. Bij Steltman verkopen wij de klassieke Classima-lijn met luxe dames- en herenhorloges in verschillende uitvoeringen, de unieke Linéa-lijn met verwisselbare horlogebanden, het rechthoekige Hampton-model en de sportieve Capeland-lijn met chronograaf uurwerken. Wat voor horloge u ook zoekt: met een Baume & Mercier bent u gegarandeerd van betaalbare luxe.

Baume & Mercier: een horloge voor het leven

Welk horloge van Baume & Mercier u ook kiest: het is een horloge voor het leven. De uurwerken zijn mooi, precies en beschikken over de nieuwste innovaties. Dat maakt ze tijdloos. Bent u enthousiast geraakt over dit bijzondere merk? Wij nodigen u van harte uit om het model waarin u geïnteresseerd bent te komen bekijken in onze winkel. Weet u niet goed welke lijn het beste bij u past? Uiteraard voorzien wij u graag van deskundig advies!