nl
Nl
En

Cartier

La Maison Cartier begon in 1847 als een kleine werkplaats in Parijs, maar is uitgegroeid tot een beroemd en luxueus merk. Cartier wordt gezien als één van de grootste luxe juweliershuizen ter wereld. Het merk weet moed, passie en elegantie op uitstekende wijze te mengen in de collecties. Verschillende Koninklijke Hoogheden vertonen zich regelmatig met Cartier juwelen en Cartier wordt terecht de “Jeweller of Kings” genoemd.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

 

De toetreding van Cartier tot de wereld van horlogerie

In 1904 creëerde de Franse goudsmid Louis Cartier een polshorloge voor de Braziliaanse Alfredo Santos Dumont, zodat deze luchtvaartpionier tijdens het vliegen zijn hand niet meer van de stuurknuppel hoefde te halen om de tijd te bekijken. Sindsdien is Cartier niet alleen beroemd om zijn juwelen, maar is het merk ook niet meer weg te denken uit de wereld van de horlogerie. Het merk begeeft zich tegenwoordig met een eigen manufactuur uurwerk tevens in het haute horlogerie-segment.

Altijd in stijl met een iconisch Cartier horloge

De unieke modellen uit de collecties van Cartier zijn, naast elegant, veelal tijdloos. Het is dan ook niet voor niets dat Cartier bekend staat om verschillende iconische collecties. Modellen als de Tank, de Santos en de Calibre de Cartier zijn al sinds het begin van de vorige eeuw populair. Deze horloges worden regelmatig in een nieuw jasje gestoken en opnieuw uitgebracht. Een Cartier horloge uit één van deze iconische collecties is dan ook altijd een uitstekende keuze.

Het perfecte Cartier horloge voor u

Steltman beschikt over een gevarieerde en prachtige collectie van zowel iconische als nieuwe horloges van het Franse Cartier. Zoekt u een stijlvol Cartier horloge als cadeau voor een dierbare of voor uzelf? Wij nodigen u graag uit in onze winkel om onze collectie te komen bezichtigen. Natuurlijk geven wij u uitgebreid deskundig advies tijdens uw bezoek, zodat u het Cartier horloge vindt dat perfect aansluit op uw wensen.