nl
Nl
En

Choices by DL

Waarom genoegen nemen met één sieraad als er zoveel te kiezen valt? Deze vraag leidde tot het ontstaan van Choices by DL, een collectie van toegankelijke juwelen die de draagster de mogelijkheid geeft eindeloos te combineren. Choices by DL geeft u de controle om uw persoonlijke juwelencollectie perfect te combineren met uw outfit. Dit kan door middel van verwisselbare items en juwelen van uitstekende kwaliteit. U kunt van een enkele, fris turquoise ring die perfect bij uw jeans past, met de Choices-collectie in een handomdraai een extravagante look creëren. Combineer hem bijvoorbeeld met een schitterende met witte diamant bezaaide ring en voeg zo een adembenemende schittering toe. De keuze is geheel aan u!

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat

Het begin van Choices by DL

Wat begon als het afstudeerproject van Debora Leesers voor het Amsterdam Fashion Institute in 2008, is uitgegroeid tot een zelfstandige juwelenlijn met enorme potentie. Het succes van Choices by DL is vooral te danken aan het gepatenteerde wisselconcept, dat het mogelijk maakt juwelen, kleurstenen en randen naar eigen smaak te wisselen. De collectie geeft de draagster een fantastische keuze aan sieraden, waaronder 18 karaat wit-, geel- en roségoud. Daarbij zijn er allerlei verschillende kleurstenen vertegenwoordigd in de collectie en kan zelfs gekozen worden voor juwelen met diamanten.

Het ideale juweel van Choices by DL voor u

Steltman biedt een uitgebreid assortiment juwelen van Choices by DL aan. U hebt keuze uit een brede collectie van kleurstenen en ringzettingen die u naar uw eigen stijl kunt variëren. Hebt u interesse in juwelen uit onze collectie van Choices? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om de collectie te bezichtigen. Uiteraard geven wij u tijdens uw bezoek deskundig advies over de juwelen. Wij helpen u met alle plezier het sieraad te vinden dat aan al uw wensen voldoet.