nl
Nl
En

Chopard

Het authentieke Zwitserse familiebedrijf Chopard weet al meer dan 150 jaar de mix te vinden tussen juwelen en horloges. Het merk heeft verschillende wereldberoemde en populaire juwelencollecties op zijn naam staan en heeft zelfs een eigen uurwerkfabriek. Wij bieden dan ook zowel geweldige Chopard sieraden als horloges aan. Steltman is één van de weinige merken die de juwelen en horloges niet alleen via monobrand boutiques verkoopt. De met precisie geproduceerde horloges en schitterende juwelen van Chopard zijn te verkrijgen via Steltman.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Het succes van het Chopard Happy Sport horloge

De collectie Chopard horloges is enorm breed en bevat voor iedere stijl een passend model. Toonaangevende voorbeelden zijn de Chopard Happy Diamonds en uiteindelijk de Chopard Happy Sport collecties. De Chopard dameshorloges uit deze collecties hebben een innovatief design met kleine diamanten die sierlijk over de wijzerplaat glijden. Met dit populaire model Chopard horloge heeft het merk een perfecte balans gevonden tussen eigentijdsheid en sierlijkheid. Inmiddels is de Happy Diamonds-collectie tevens uitgebreid met mechanische uurwerken.

Naast de Happy Diamonds-collectie heeft Chopard meerdere prachtige collecties. Voor dames zijn de lijnen Impériale en La Strada bijvoorbeeld toegevoegd aan de Chopard collectie. Vooral de Impériale horloges zijn ware parels op het gebied van haute horlogerie. Voor de uurwerk-connaisseurs is er de Manufacture-collectie L.U.C., vernoemd naar de grondlegger van Chopard, Louis-Ulysse Chopard. Wij zijn één van de weinige ambassadeurs van deze bijzondere L.U.C.-lijn.

Chopard horlogecollecties voor autosportliefhebbers

Steltman en Chopard hebben beide een sterke connectie met de klassieke autosport. Van de jaarlijkse SLS Classic rally, waarbij deelnemers met hun klassieke wagens van Scheveningen naar Luxemburg en terug rijden, zijn Steltman en Chopard al trotse sponsoren. Aan de algemeen winnaar van de rally wordt een prachtig Mille Miglia horloge aangeboden. Deze modellen uit de Classic Racing-collectie zijn uiteraard welbekend onder autosportliefhebbers. De collectie bevat tevens de modellen Super Fast en Grand Prix de Monaco, die u terugvindt in de Steltman Watches collectie.

Vind het perfecte Chopard horloge of juweel bij Steltman

Bent u geïnteresseerd in één van de Chopard horloges uit onze collectie? Of hebt u een juweel uit onze Chopard sieraden collectie op het oog? Wij nodigen u graag uit om het model dat u zoekt te komen bezichtigen en adviseren u hierbij uitgebreid. Wij helpen u met alle plezier om het Chopard juweel of horloge te vinden dat voldoet aan uw wensen.