nl
Nl
En

Montblanc

Albert Nehemias en August Eberstein begonnen in 1906 met de productie van luxe vulpennen. In 1942 bracht het merk de Meisterstück pen uit: binnen korte tijd werd Montblanc wereldberoemd. Lange tijd hield Montblanc zich voornamelijk bezig met de productie van schrijfinstrumenten van hoge kwaliteit. Pas recentelijk, in 1997, begon het bedrijf met het produceren van mechanische horloges.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Zwitserse traditie & vakmanschap

Montblanc Montre SA heeft, ondanks dat het een jonge tak van het meer dan 100 jaar oude luxemerk is, al een stevige positie verworven onder de bekende horlogemerken van nu. Elk jaar worden er meer dan 20.000 Montblanc horloges gemaakt in Le Locle, de plaats waar het Zwitserse horlogemaken zijn oorsprong vindt. De unieke combinatie van Zwitserse traditie en vakmanschap maken elk Montblanc horloge tot een bijzonder precies uurwerk van goede kwaliteit.

Aandacht voor detail en kwaliteit

Het uiterlijk van de horloges is geïnspireerd op het uiterlijk van de Montblanc pennen, met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit. Zo hadden de wijzerplaten van de eerste Montblanc Meisterstuck horloges dezelfde diepzwarte kleur als de vulpennen. Ook het lettertype deed denken aan het tijdperk waarin de eerste Montblanc pennen werden gelanceerd. Het logo met de witte ster op de kroon van het horloge blijft tot op de dag van vandaag een opvallend detail waaraan u een Montblanc kunt herkennen.

Onze Montblanc collectie

Eén van de belangrijkste collecties van Montblanc is de Star Nicolas Rieussec collectie. Deze bijzondere horloges bevatten de eerste huisgemaakte uurwerken van Montblanc Montre SA. Andere lijnen die u bij ons kunt komen bekijken zijn de 1858 collectie, de Bohème collectie, de Heritage collectie en de Tradition Date collectie. Welk horloge u ook kiest: de horloges van Montblanc zijn perfect afgestemd op de diversiteit van hun clientèle. De innovatie in draagbare technologie wordt bij Montblanc vertaald naar uitzonderlijk mooie horloges, passend bij elke wens.

Een Montblanc horloge is een prachtig cadeau om te geven én te krijgen. Zou u graag één van de horloges uit onze Montblanc collectie willen bekijken? U bent van harte welkom in onze winkel in Den Haag. Wij voorzien u graag van advies, zodat u het horloge vindt dat perfect bij u of uw dierbare past.