nl
Nl
En

Patek Philippe

Patek Philippe is al jarenlang het ultieme horlogemerk in de horloge-industrie. Het gerenommeerde horlogemerk werd in 1839 in Genève opgericht door Antoine Norbert de Patek en Adrien Philippe. De onafhankelijke manufactuur wordt gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit van de horloges, de tijdloze vormgeving en de hoogste graad van afwerking ervan. Ieder mechanisch Patek horloge heeft daarom een speciaal Patek Philippe Seal, dat de kwaliteit van Patek Philippe waarborgt.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

“You never actually own a Patek Philippe, you merely look after it for the next generation”

Wat Patek Philippe als merk wederom bijzonder maakt zijn de hoogstaande technische complicaties die het merk verwerkt in zijn modellen. Patek Philippe verlegt hierin grenzen en brengt horloges uit met een worldtimer, jaarkalender (al dan niet met chronograaf), tweede tijdzone, eeuwigdurende kalender of rattrapante. Met een Patek Philippe horloge heeft u werkelijk iets unieks in uw bezit. Patek Philippe ziet zijn horloges dan ook niet als iets wat de eigenaar zomaar bezit, maar als iets dat men verzorgt tot de volgende generatie het stuk overneemt.

Bekende, maar unieke collectief van Patek Philippe

Patek Philippe heeft verschillende collecties uitgebracht die kenmerkend zijn voor het Zwitserse merk. De horloges worden gemaakt in beperkte oplages, variërend van vijf exemplaren tot enkele honderden. Een Patek Philippe horloge is dus altijd een uniek stuk. Enkele van de bekende Patek Philippe collecties zijn de eigentijdse collectie Aquanut, de klassieke Calatrava of Golden Ellipse, de stijlvolle Gondolo-horloges of de moderne Nautilus-collectie. Stuk voor stuk zijn de exemplaren uit de collecties prachtig en van uitstekende kwaliteit. Een droom voor iedere horlogeliefhebber!

Vind het Patek Philippe horloge dat bij u past

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Patek Philippe horloge? In onze winkel kunt u verschillende modellen van Patek Philippe kopen. Wij adviseren u graag over uw aankoop en helpen u het Patek Philippe horloge vinden dat perfect aansluit op uw wensen.