nl
Nl
En

Het in 1967 opgerichte Italiaanse juwelenmerk Pomellato is één van de beroemdste ter wereld. Dit bijzondere merk onderscheidt zich door het gebruik van pure creativiteit en kleur in de designs. Pomellato is het merk dat de prêt-à-porter-filosofie in de voornamelijk conservatieve juwelierswereld bracht. Pomellato beschikt namelijk over een originele avant-garde mentaliteit, wat terug te zien is in de verfijnde combinaties van kleurstenen, unieke snijdingen en creatieve ensembles.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Het pronkstuk van Pomellato: de Pomellato ring

Bij het horen van de naam Pomellato zullen velen direct denken aan de populaire Nudo-collectie die het merk in 2001 lanceerde. De Pomellato ringen uit deze collectie zijn nog altijd geliefd dankzij het tijdloze en draagbare design. Maar het merk heeft nog veel meer in huis dan deze stijlvolle Pomellato ring. In onze Pomellato online shop vindt u bijvoorbeeld verschillende prachtig vormgegeven Pomellato oorbellen, kettingen en andere schitterende Pomellato sieraden.

Kwaliteit en ambacht staan bij Pomellato voorop

In de Italiaanse ateliers van Pomellato hebben vakmanschap en de feilloze afwerking van ieder juweel prioriteit. Het is dan ook niet voor niets dat Pomellato als één van de weinige juweliershuizen nog altijd al zijn juwelen in de eigen Italiaanse ateliers maakt. De kernwaarden van het merk, creativiteit, ambachtelijkheid en eigentijdsheid, deelt het met Steltman Juweliers. Vandaar dat Pomellato al vele jaren met succes deel uitmaakt van onze juwelencollectie.

Vind bij Steltman Juweliers de Pomellato sieraden die bij u passen

Hebt u een juweel in onze Pomellato online shop gezien dat uw interesse heeft gewekt? Kom gerust langs in onze winkel zodat u het juweel van dichtbij kunt bekijken. Bent u van plan een Pomellato armband, Pomellato ring, Pomellato oorbellen of een Pomellato ketting cadeau te geven aan een speciaal iemand? Wij geven u graag uitgebreid advies, zodat u het Pomellato sieraad vindt dat aansluit op uw wensen.