nl
Nl
En

Röell

Röell is een juwelenmerk dat met recht ambachtelijk genoemd wordt. Het merk ontwerpt alle juwelen sinds de oprichting in 2000 exclusief in eigen huis in de Belgische diamantstad Antwerpen. De ontwerpen worden tot in de uiterste perfectie vervaardigd door ambachtsmannen, de beste edelsmeden en zetters van Antwerpen. Wat Röell kenmerkt is de perfectie in de materialen die het merk gebruikt. Röell is namelijk ook lid van de Antwerpse diamantbeurs. Alleen de allerbeste diamanten en edelstenen worden geselecteerd voor de vervaardiging van de Röell juwelen. Met een sieraad van Röell bent u hoe dan ook verzekerd van de hoogste kwaliteit diamanten en edelstenen.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat

Röell Jewellery: gedreven door passie

De visie van Röell Jewellery komt voort uit een passie voor het benadrukken van de persoonlijkheid en de elegantie van de draagster. Ieder juweel wordt ontworpen met als missie uw persoonlijke stijl nog meer te doen stralen. De juwelen hebben stuk voor stuk smaakvolle en tijdloze designs. Bij de vervaardiging van de sieraden wordt gebruikgemaakt van kostbare materialen als wit-, geel- en roségoud en verschillende kleuren schitterend diamant. Naast het feit dat de juwelen een hoogwaardig karakter hebben, hebben ze ook altijd een verrassende eigentijdse twist die de juwelen extra opvallend en uniek maakt.

Uw nieuwe Röell juweel vindt u bij Steltman

Bent u van plan een Röell juweel aan te schaffen voor uzelf, of wilt u een sieraad van dit bijzondere merk cadeau doen aan een dierbare? Wij hebben een aantal prachtige juwelen van Röell in onze collectie en helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel om de Röell juwelen te bezichtigen en te passen. Vanzelfsprekend geven wij u tijdens uw bezoek deskundig advies. Wij zullen ons uiterste best doen om het perfecte juweel voor u te vinden!