nl
Nl
En

Steltman Pure Gem Collection

De naam van deze collectie doet het al vermoeden: de Steltman Pure Gem Collection staat geheel in het teken van schitterende edelstenen. De collectie bestaat uit een prachtige verzameling van luxe en kleurrijke juwelen. Er wordt in de collectie gebruikgemaakt van de meest kleurvolle natuurlijke edelstenen als amethist, citrien, topaas en peridoot. De designs om de edelstenen heen zijn creatief en exclusief en worden gekenmerkt door de puurheid en de eenvoud. De juwelen zijn aangepast aan de modebewuste vrouw van nu en dus draagbaar bij iedere gelegenheid en outfit.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Alleen de beste kwaliteit juwelen in de Pure Gem Collection

Wanneer u een juweel uit de Pure Gem Collection aanschaft betekent dat dat u een juweel met de allerbeste edelstenen in uw bezit hebt. Iedere edelsteen die gebruikt wordt in de collectie wordt door onze edelsteenkundigen zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Na de selectie van de stenen worden de juwelen stuk voor stuk met de hand vervaardigd in eigen atelier door onze eigen goudsmeden. Aan de binnenzijde is ieder juweel, zoals u van ons gewend bent, voorzien van een klein Steltman-robijntje als teken van de hoge kwaliteit.

Laat u verrassen door onze prachtige Pure Gem Collection

De sieraden uit onze Pure Gem Collection zijn ontworpen voor stijlvolle vrouwen van alle leeftijden. Hebt u interesse in de juwelen uit onze Pure Gem Collection, als cadeau voor een speciaal iemand of juist voor uzelf? In onze Pure Gem online shop kunt u de sieraden op uw gemak bekijken en bestellen. Wilt u de sieraden liever van dichtbij bekijken? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om de sieraden te bezichtigen en te passen. Vanzelfsprekend geven wij u tijdens uw bezoek uitgebreid en deskundig advies over de juwelen. Wij helpen u met alle plezier het juweel te vinden dat precies aansluit op uw wensen.