nl
Nl
En

Bijzondere samenwerking St1 gallery en Steltman

18 maart 2021

Bijzondere samenwerking st1 gallery en Steltman

De periode van de lockdown hebben wij onder andere aangegrepen om lang gekoesterde plannen te realiseren. Waaronder een samenwerking met Roy Masin, eigenaar van st1 gallery.
 
In zijn galerie in Baarn onthult Roy Masin al sinds 1982 een wereld die groter is dan het leven. De wisselende verzameling mineralen en meteorieten, versteend hout en fossielen neemt bezoekers mee terug naar het lang vergeten verleden. En bij het aanschouwen van alle prachtige objecten uit de wereld van de geologie waant u zich in een museum. Wij kunnen ons dan ook volledig vinden in de benaming ‘kunst der natuur’.
 
Vanuit ons beider voorliefde voor bijzondere en zeldzame schatten van de natuur, zoals edelstenen en mineralen, hebben wij Roy Masin benaderd om bij Steltman een tijdelijke expositie van zijn schatten te realiseren. En zo is deze week door het team van st1 gallery, samen met Brazza Interiors, een presentatie bij Steltman in de winkel gerealiseerd waar we allemaal enorm trots op zijn.

Vanaf heden kunt u tijdens uw bezoek aan Steltman bijzondere kleine en grote indrukwekkende schatten van de natuur aanschouwen in combinatie met onze juwelen.
 
Voor het maken van een afspraak:
Telefoon: 070-3469601
E-Mail: juwelier@steltman.nl
Openingstijden dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Over st1 gallery

st1 gallery heeft in december 2012 haar deuren geopend en is absoluut het bezoeken waard voor iedereen die iets bijzonders zoekt. st1 gallery verkoopt prachtige objecten uit de wereld van de geologie. U waant zich werkelijk in een museum. De galerie heeft vele exclusieve stukken op voorraad vanaf 300 euro. Zo vindt u er  een bijzonder assortiment amethist en versteend hout en de uitgebreide collectie bergkristal is uniek in Europa. Tevens zijn er vele andere soorten mineralen en fossielen en ook meteorieten vinden.

Kunst der natuur

Toegepast in zowel het interieur- als het exterieurontwerp vinden de objecten van st1 gallery vele bewonderaars. Het esthetische aspect complementeert zowel de klassieke als de meer eigentijdse inrichting. De galerie levert aan musea in binnen- en buitenland, maar ook aan interieurontwerpers, landschapsarchitecten en particuliere verzamelaars.

Over Roy Masin

Gemmoloog en galeriehouder Roy Masin reist in de voetsporen van zijn vader al jaren de wereld rond, bezoekt mijnen en selecteert persoonlijk elke aanwinst. Roy groeide op tussen de stenen en nam in 1982 de groothandel in mineralen over van zijn vader. In 1986 werd Roy officieel edelsteenkundige en vanaf die tijd reist hij veel op zoek naar mooie en bijzondere mineralen, fossielen en meteorieten.
 
Klik hier voor het nieuwsbericht van St1 gallery over onze samenwerking op de website

Klik hier om dit bericht na te lezen in uw browser

 

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht