nl
Nl
En

Februari: Are You Ready for Love?

05 februari 2019

Het begin van februari staat dankzij Valentijnsdag op 14 februari in het teken van de liefde. Uit onze eigen collectie en die van internationale merken -Chopard, Pomellato, Ole Lynggaard en DoDo- hebben wij een aantal juwelen voor u geselecteerd, waarmee u de boodschap van de liefde ook zonder woorden kunt overbrengen.

DoDo voegt jaarlijks nieuwe ontwerpen toe aan de 'More Love' serie waarmee je je hart kunt laten spreken. Lang werd de indruk gewekt dat DoDo het kleine zusje is van Pomellato en gemaakt voor een jonger publiek. Echter dankzij de verschillende kralen, bedels en kettinktjes die vervaardigd zijn in in wit, geel en rosegoud en zelfs regenboogkleuren, zijn er vele combinaties te maken. Van speels tot chique en van eenvoudig tot more is less! Het laatste jaar hebben wij ook steeds meer DoDo verkocht aan mannen. In Londen en Milaan zijn de vele trendy en originele DoDo combinaties al niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

En zo heeft Chopard de 'Happy Hearts' juwelen. Hierin hebben zij het iconische Happy Diamond design verwerkt. Hartjes in verschillende kleuren met diamant gezet in wit of rosegoud. 

De M'AMA non M'AMA collectie van Pomellato is met haar subtiele uitstraling en bezet met kleuredelstenen een zeer geliefd juweel. In onze Pomellato corner hebben wij vriwjel de gehele collectie in huis. 

Ole Lynggaard bracht vorig jaar het 'Hooked on Life' armbandje uit. Het armbandje is ontworpen door Charlotte Lynggaard en kan dag en nacht omblijven en gedragen worden op het werk of het strand. Het staat symbool voor iedereen die ten volle van het leven geniet.

Volgt u ons al op social media? Hier komen onze nieuwste collecties vrijwel dagelijks voorbij. En natuurlijk zien wij u het liefst persoonlijk in een van onze winkels in Den Haag.

Lieve groet van het Steltman Team

 

 

 

 

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht