nl
Nl
En

Nieuwste Steltman Juwelen brengen kleur

01 augustus 2018

In onze nieuwste collecties is veel kleur te zien. Dit geldt zowel voor de juwelen van onze internationale merken zoals o.a. Pomellato, Seaman Schepps en Chopard, als voor de nieuwste in het Steltman Atelier vervaardigde Steltman-juwelen.

Zoals onze Steltman Gem ringencollectie: gezet met de bijzondere helderblauwgroene Paraiba toermalijn, gele, paarse en blauwe korund (saffier) en paarse toermalijn. Edelstenen in de meest sprekende kleuren en met een sprankelende lichtreflectie. Onze inkopers zijn weer op zoek geweest naar de kleuredelstenen van de hoogste kwaliteit. En ontwerpers hebben voor deze nieuwe aanwinsten weer tal van ontwerpen gemaakt, waarin de edelstenen het beste tot hun recht komen. Puur en eerlijk.

Chopard heeft de kleurrijke Happy Hearts Collection en Pomellato schittert met M'ama non M'ama en nieuwe Nudo kleuren. Seaman Schepps zorgt voor de vertrouwde New Yorkse-chique met zijn mooie combinaties van natuurlijke materialen als parels en verschillende kleuredelstenen. En uit het creatieve nest van Ole Lynggaard kwam het nieuwe 'Life' armbandje.

Loop gerust eens bij ons binnen en bekijk de collectie.

 

 


 

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht