nl
Nl
En

Onze evenementen in 2019 en afscheid van PAN Amsterdam

16 juli 2019

Steltman neemt afscheid van PAN Amsterdam

Na zestien jaar enthousiast te hebben deelgenomen aan PAN Amsterdam, hebben wij dit jaar afscheid genomen van deze beurs voor kunst, antiek en design. Steltman vaart een nieuwe koers en zal zich nog meer dan voorheen focussen op het organiseren van exclusieve evenementen in en om onze winkels aan de Plaats in Den Haag. Net als op PAN Amsterdam zullen Steltman Juwelier en Steltman Watches hierbij nauw samenwerken.

Voor dit jaar staat er al een aantal mooie evenementen op de agenda, waarvoor u gedurende het jaar de uitnodigingen mag verwachten.

In de eerste helft van dit jaar hebben er al een paar mooie evenementen plaatsgevonden in onze winkels, waaronder de introductie van Glashütte bij Steltman Watches en de Pomellato week bij Steltman Juwelier, waar vrijwel de gehele Pomellato voor beschikbaar was gesteld vanuit Milaan.

Evenementen 2019

Steltman Watches - 20 jaar

Steltman Watches viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan. Dank u wel! Want mede dankzij het prettige contact met u hebben wij al 20 jaar veel succes. Wie jarig is trakteert en wij doen dit in de maanden juli en augustus. U bent van harte welkom uw horloge aan te bieden voor de gratis zomer-check, met ons het glas te heffen en te profiteren van 20% korting bij aanschaf van een lederen band. Dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom, op vrijdag- en zaterdagmiddag zijn de versnaperingen net wat feestelijker.
 
In de tweede helft van dit jaar zullen ook de andere merken op gezette tijden individueel in de spotlights worden gezet bij Steltman Watches. Zo zal er extra aandacht zijn voor de collecties van Chopard en ook het Nederlandse Christiaan van der Klaauw komt ruimschoots aan bod met het thema  ‘horlogemakervakmanschap’.

Steltman Juwelier

Ole Lynggaard

Vier jaar geleden introduceerden wij met succes het juwelenmerk Ole Lynggaard Copenhagen. Inmiddels is de collectie niet meer weg te denken uit onze etalages. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Ole Lynggaard vanaf 8 oktober maar liefst 2 weken bezit zal nemen van Steltman Juwelier en de gehele collectie exclusief voor Steltman naar Nederland zal brengen. Wij houden u op de hoogte!

Seaman Schepps

Waar wij zelf ook altijd erg naar uitkijken is de komst van Anthony Hopenhajm, CEO van het New Yorkse Seaman Schepps en Trianon. Gasten die in 2015 de PAN bezochten, herinneren zich vast nog zijn interessante verhalen over de historische stukken van zijn juwelenhuis. Deze 'icons & signature pieces' werden gedragen door sterren als Jacqueline Kennedy, Elizabeth Taylor en door de hertogin van Windsor. In de week van 19 november zal Mr Hopenhajm zijn nieuwste juwelen tonen in een informele setting en er weer van alles over vertellen.

U ziet, Steltman blijft ook na de PAN volop in beweging. Wij houden u uiteraard op de hoogte van alle activiteiten, waarbij u van harte welkom bent.

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht