nl
Nl
En

Steltman maatregelen Covid-19 coronavirus

08 april 2020

Laatste Update: woensdag 8 april 

In deze update informeren wij u steeds over onze tijdelijk gewijzigde openingstijden en de door ons getroffen maatregelen. Zo hebben Steltman Watches en Steltman Juwelier in deze tijd de krachten gebundeld en vinden de werkzaamheden van beide winkels tijdelijk plaats onder één dak, op Plaats 26. 

Tijdelijke openingstijden:

Vanaf heden en tot en met maandag 20 april zijn wij op afspraak geopend op dinsdagen en vrijdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Wilt u langskomen? Gezellig! Maak een afspraak via:

⌚️⏱Tel:070-3659433
⌚️⏱Mail: watches@steltman.nl

????????Tel: 070-3469601 
????????Mail: juwelier@steltman.nl 

Of stuur een appje naar: 06-82737885‬ 

Om u ook buiten de openingstijden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, blijven onze beide winkels telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij houden u via onze website en social uiteraard op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Onze positieve instelling is onveranderd en in de winkel gaat de bedrijvigheid gelukkig door. Desondanks hebben wij geconstateerd dat wij op dit moment met de maatregelen die helaas noodzakelijk zijn, niet de gewenste service, kwaliteit en persoonlijke aandacht kunnen bieden zoals u deze van ons gewend bent. 

Dit heeft ons doen besluiten om onze openingstijden aan te scherpen.

In deze tijd waarin het Covid-19 coronavirus een grote impact heeft op alle bedrijven en huishoudens proberen wij u op een zo goed en veilig mogelijke manier van dienst te kunnen blijven. Bij ons is dan ook verscheidene keren de vraag gerezen, waar doen wij goed aan? En voor het invoeren van iedere maatregel denken wij in de eerste plaats aan de gezondheid van onze gewaardeerde relaties en die van onze geweldige medewerkers.

De werkzaamheden van Steltman Watches worden ook tijdens de aangepaste openingstijden voortgezet bij Steltman Juwelier. 

Eventueel gerepareerde of bestelde goederen kunnen bij Steltman Juwelier worden afgehaald. Hier zijn tijdens de openingstijden zowel juwelen- als horlogespecialisten aanwezig.

Wij hopen u daarnaast te mogen blijven ontvangen wanneer u iets speciaals zoekt voor een ander of voor uzelf.

Blijf gezond en zorg goed voor uzelf en elkaar, 

Hartelijke groet,

 

Het team van Steltman Juwelier en Steltman Watches


 

Update: 19 maart 2020

 

Geachte relatie,

Wij informeren u graag over de maatregelen die wij getroffen hebben om Steltman op de meest veilige manier open te kunnen houden.
De huidige toestand in de wereld vraagt ook aan ons als bedrijf om de situatie per dag te bekijken. Voor het welzijn van u als klant én tevens die van onze medewerkers.
Dit heeft ons doen besluiten om de volgende maatregel te treffen.

STELTMAN JUWELIER EN STELTMAN WATCHES TIJDELIJK ONDER EEN DAK
Vanaf vrijdag 20 maart zal Steltman Watches, gevestigd aan Plaats 16, tot nader order en tenminste tot en met 6 april gesloten zijn.

Steltman Juwelier zal tot nader order open blijven, echter op afspraak. Een groot deel van de werkzaamheden van Steltman Watches zullen tevens worden voortgezet bij Steltman Juwelier, gevestigd aan Plaats 26.

Zo kunnen eventueel gerepareerde of bestelde goederen de komende periode bij Steltman Juwelier worden afgehaald. Tevens is er voor al uw vragen en advies tijdens openingstijden altijd een horlogespecialist aanwezig bij Steltman Juwelier. Daarnaast blijft Steltman Watches voor al uw vragen beschikbaar via telefoon 070-3569344 of 070-3469601 en e-mail watches@steltman.nl of juwelier@steltman.nl

Bij Steltman ontvangen wij ook in deze tijd nog altijd de mensen die iets speciaals zoeken voor een ander of voor zichzelf. Ter gelegenheid van een verjaardag, een huwelijk, een diploma uitreiking, Moederdag of Vaderdag of zomaar. Hiervoor blijven wij graag op afspraak beschikbaar.

WIJ ONTVANGEN U GRAAG OP AFSPRAAK


Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de winkel zijn, verzoeken wij u om een afspraak te maken wanneer u bij ons wilt langskomen. Dit kan via deze link of via eerdergenoemde telefoonnummers en e-mailadressen.

MAATREGELEN INZAKE HYGIËNE

Bij Steltman Juwelier de richtlijnen van het RIVM en de GGD blijven volgen en houden de ontwikkelingen nauw in de gaten.

Allereerst houden wij in de winkel de 1,5 meter afstand-regel strikt in de gaten. Wij blijven thuis met neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts en vermijden in dat geval sociale contacten. En vragen ook aan u om onze winkel niet te bezoeken wanneer u deze klachten heeft. Wij poetsen onze winkels, gemeenschappelijke ruimtes, deurknoppen, ateliers, pinautomaat en kantoren nóg beter en vaker dan we al deden, wij wassen onze handen nog regelmatiger, schudden geen handen en begroeten u vanaf een gepaste afstand nog net zo vriendelijk.

Onze horloges en juwelen worden als altijd na het passen gereinigd. Wij vragen onze klanten om zoveel mogelijk contactloos (met pin) te betalen. Wij serveren tijdelijk geen eet- of drinkwaren in de winkel.
In de winkel zijn desinfectiedoekjes beschikbaar, wij vragen onze klanten om hier van, voor het passen van een juweel of horloge, gebruik te maken. Wilt u deze doekjes liever niet gebruiken, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze wastafel in de keuken. In verband met het bewaren van de geadviseerde afstand van 1,5 meter tussen personen, vragen wij onze klant om bij het passen van een juweel of horloges, deze zoveel mogelijk zelf in, om of aan te doen.

Heeft u een artikel bij ons in reparatie of bestelling? Wilt u liever niet uit huis of de stad in? Wij leveren in overleg artikelen bij u thuis af.
Wanneer wij u binnenkort niet in de winkels kunnen begroeten dan blijven wij graag via telefoon, e-mail, Facebook of Instagram met u in contact. Via sociale media houden wij u dagelijks op de hoogte van onze collecties. Heeft u iets op het oog? Belt of mailt u ons dan gerust voor informatie. Wij staan voor u klaar.

Het is een rare tijd en wij hopen met u, dat het virus snel is ingedamd zodat het dagelijks leven voor iedereen weer op de gebruikelijke wijze kan worden opgepakt.
Wij blijven u via deze weg regelmatig op de hoogte houden.
Een fijne dag gewenst in goede gezondheid,
Hartelijke groet,


Steltman Juwelier en Steltman Watches

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht