nl
Nl
En

NIEUWSTE COLLECTIES overzicht

07 juli 2020

Wilt u voortaan het Steltman Nieuws via uw e-mail adres ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar juwelier@steltman.nl met onderwerp: Verzoek Nieuwsbrief.

Wij sturen elk kwartaal een digitaal Steltman Nieuws en zullen zorgen dat u het eerstvolgende Nieuws ontvangt! Hieronder een selectie uit ons laatste Nieuws:

 

TOI ET MOI by Steltman is de exclusieve witgouden ring bezet met diamanten en tanzaniet uit igen atelier. In het midden komen twee unheated natural color Tanzanieten samen. Tijdens een bezoek aan Hongkong op een van de grootste internationale beurzen op het gebied van kleuredelstenen, vonden wij deze twee bijzondere tanzanieten in gelig-oranje en violetblauw. Met name het vinden van een unheated tanzaniet in violetblauw is zeer zeldzaam omdat deze bijna altijd verhit worden. Wij besloten dit prachtige kleuredelstenenpaar dan ook samen te brengen en ontwierpen de Toi et Moi by Steltman ring. In de scheen wordt uiteraard met trots het Steltman meesterteken gegraveerd.

FANTINA is de nieuwste collectie van Pomellato. Elk Fantina juweel is minimalistisch en verfijnd uitgevoerd. Tegelijkertijd geven de golvende rondingen het juweel een sterk en energiek karakter. Het slanke silhouet wikkelt als het ware als vloeibaar goud om uw vinger of pols en de juwelen vangen het licht subtiel op terwijl u beweegt.
De hier afgebeelde oorhangers stralen een klassieke elegantie uit en zijn perfect voor dagelijks gebruik.  
Het Fantina ontwerp is geïnspireerd op de hippische wereld, en bedoeld voor moderne, daadkrachtige vrouwen die als ware Amazones alle conventies doorbreken en hun stijl accentueren met originele juwelen.  

Baume et Mercier heeft dit jaar weer een nieuwe versie van het iconische Hampton horloge. Rechthoekig, uiteraard, uitgevoerd in staal aan lederen band of moderne stalen schakelband. MOA10523 is voorzien van een automatisch uurwerk, tweede tijdzone aanduiding en dag/nacht indicatie.

Chopard komt dit jaar uiteraard ook met een nieuw Mille Miglia horloge, dit jaar voorzien van een prachtige blauwe wijzerplaat.

Jaeger-LeCoultre komt met mooi nieuws uit de horlogevallei waar Jaeger-leCoultre zetelt; de Master collectie is vernieuwd en er is goed gekeken naar de rijke historie van deze manufacture.
De Masters zijn uitgevoerd in staal aan een authentieke lederen bruine band, en verkrijgbaar met diverse complicaties: Master Date, Master Calendar, Master Geographique.
Wij vinden de Master Calendar Chronograaf zeer geslaagd!!

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht