nl
Nl
En

Steltman openingstijden en maatregelen Covid-19 coronavirus

14 juli 2020

Recente Update: DINSDAG 14 juli 2020

In deze update informeren wij u steeds over onze tijdelijk aangepaste openingstijden en de door ons getroffen maatregelen. 

Wij zijn weer geopend op onze reguliere openinsgtijden, 5 dagen per week, op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Richtlijnen t.b.v. gezondheid:

Wij houden ons aan de 1,5 meter afstand, wij verzoeken u dringen om onze niet te bezoeken met verkoudheidsklachten of andere covid-19 coronavirus gerelateerde klachten.

Wilt u een afspraak maken? Dat kan. Geef graag een belletje of stuur een mail wanneer u wilt langskomen, dan plannen wij de afspraak voor u in. Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom.

Wanneer het te druk is in de winkel en de 1,5 meter afstand niet meer kunnen hanteren, dan zullen wij u verzoeken even te wachten.

Onze medewerkers dragen een mondkapje. Indien u zelf ook een mondkapje draagt, dan verzoeken wij u deze heel kort in onze sluis even af te doen. Zo bent u voor ons herkenbaar. 

Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren, in de winkel staat hiervoor een contactloze pilaar. 
 

Onze juwelen en horloges worden na het passen gereinigd.

 

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

In deze tijd waarin het Covid-19 coronavirus een grote impact heeft op alle bedrijven en huishoudens proberen wij u op een zo goed en veilig mogelijke manier van dienst te kunnen blijven.

De gezondheid van onze gewaardeerde relaties en die van onze geweldige medewerkers staat voorop.

Onze positieve instelling is onveranderd en de bedrijvigheid bij Steltman is dankzij u gelukkig doorgegaan de afgelopen maanden. Wij blijven veel moois voor u maken, ontwerpen en repareren en houden wij onze juwelen- en horlogecollectie up-to-date. In onze winkels blijven alle protocollen omtrent veiligheid en bescherming van uw en onze gezondheid van kracht.Wij hopen u te mogen blijven ontvangen wanneer u iets speciaals zoekt voor een ander of voor uzelf.

Blijf gezond en zorg goed voor uzelf en elkaar, 

Hartelijke groet,

Het team van Steltman Juwelier en Steltman Watches

 

ALGEMENE MAATREGELEN INZAKE HYGIËNE

Bij Steltman volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Allereerst houden wij in de winkel de 1,5 meter afstand-regel strikt in de gaten. Wij blijven thuis met neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts en vermijden in dat geval sociale contacten. En vragen ook aan u om onze winkel niet te bezoeken wanneer u deze klachten heeft. Wij poetsen onze winkels, gemeenschappelijke ruimtes, deurknoppen, ateliers, pinautomaat en kantoren nóg beter en vaker dan we al deden, wij wassen onze handen nog regelmatiger, schudden geen handen en begroeten u vanaf een gepaste afstand nog net zo vriendelijk.

Onze horloges en juwelen worden als altijd na het passen gereinigd. Wij vragen onze klanten om zoveel mogelijk contactloos (met pin) te betalen.
In de winkel zijn desinfectiedoekjes beschikbaar, wij vragen onze klanten om hier van, voor het passen van een juweel of horloge, gebruik te maken. Wilt u deze doekjes liever niet gebruiken, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze wastafel in de keuken. In verband met het bewaren van de geadviseerde afstand van 1,5 meter tussen personen, is een maximum aantal personen in de winkel toegestaan. En ook vragen wij onze klant om bij het passen van een juweel of horloges, deze zoveel mogelijk zelf in, om of aan te doen. 

Heeft u een artikel bij ons in reparatie of bestelling? Wilt u liever niet uit huis of de stad in? Wij leveren in overleg artikelen bij u thuis af.
Wanneer wij u binnenkort niet in de winkels kunnen begroeten dan blijven wij graag via telefoon, e-mail, Facebook of Instagram met u in contact. Via sociale media houden wij u dagelijks op de hoogte van onze collecties. Volgt u ons al? @steltmanjewerly @steltmanwatches

Heeft u iets op het oog? Belt of mailt u ons dan gerust voor informatie. Wij staan voor u klaar.

Steltman Watches: Tel:070-3659433 - E-mail: watches@steltman.nl

Steltman Juwelier: Tel: 070-3469601 - E-mail: juwelier@steltman.nl

Liefs van het gehele Steltman team

 

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht