nl
Nl
En

Steltman openingstijden en maatregelen Covid-19 coronavirus

24 april 2020

Recente Update: VRIJDAG 13 mei 2020

In deze update informeren wij u steeds over onze tijdelijk aangepaste openingstijden en de door ons getroffen maatregelen. 

Wij zijn gelukkig weer 5 dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag. De tijden zijn nog wel iets aangepast. Tot en met zaterdag 16 mei is de winkel nog halve dagen open, van 13.00 tot 17.00 uur.

En vanaf dinsdag 19 mei verruimen de tijden weer iets en bent u dinsdag t/m zaterdag van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur.

Geef graag een belletje, mail of appje vooraf wanneer u wilt langskomen, dan kunnen wij ons houden aan de 1,5 meter afstand met een maximum aantal van 3 klanten tegelijk in de winkel.  Wanneer u geen afspraak heeft en er op moment van uw aankomst al 3 klanten in de winkel zijn, waardoor wij niet de juiste afstand in acht kunnen nemen, dan zullen wij u verzoeken even te wachten. Met dank voor uw begrip. 

Steltman Watches: Tel:070-3659433
Mail: watches@steltman.nl

Steltman Juwelier: Tel: 070-3469601
Mail: juwelier@steltman.nl
Of stuur een appje naar: 06-82737885

Ondertussen blijven wij veel moois voor u maken, ontwerpen en repareren en houden wij onze juwelen- en horlogecollectie up-to-date. In onze winkels blijven alle protocollen omtrent veiligheid en bescherming van uw en onze gezondheid van kracht.

Tot gauw, zorg goed voor elkaar en blijf gezond. Liefs van het gehele Steltman team

 

 

Vorige updates:

 

Vanaf deze week zijn onze BEIDE winkels geopend op de dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. De vorige weken vonden alle Steltman activiteiten nog plaats vanuit Steltman Juwelier. Dit is vanaf vandaag niet meer het geval en betekent dat u voor de collectie van Steltman Watches weer terecht kunt op Plaats 16, en voor onze juwelen op Plaats 26.

Regels die wij hanteren voor gezondheid en veiligheid zijn ongewijzigd en kunt u verder in dit bericht uitgebreid nalezen.

in het kort: geef graag een belletje, mail of appje vooraf wanneer u wilt langskomen, dan kunnen wij ons houden aan de 1,5 meter afstand met een maximum aantal mensen tegelijk in de winkel, blijf thuis met verkoudheidsklachten of andere covid-19 coronavirus gerelateerde klachten.

Om u ook buiten de openingstijden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, blijven onze beide winkels telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij houden u via onze website en social uiteraard op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Onze positieve instelling is onveranderd en in de winkel gaat de bedrijvigheid gelukkig door. Desondanks hebben wij geconstateerd dat wij op dit moment met de maatregelen die helaas noodzakelijk zijn, niet de gewenste service, kwaliteit en persoonlijke aandacht kunnen bieden zoals u deze van ons gewend bent. Dit heeft ons doen besluiten om onze openingstijden aan te scherpen.

In deze tijd waarin het Covid-19 coronavirus een grote impact heeft op alle bedrijven en huishoudens proberen wij u op een zo goed en veilig mogelijke manier van dienst te kunnen blijven. Bij ons is dan ook verscheidene keren de vraag gerezen, waar doen wij goed aan? En voor het invoeren van iedere maatregel denken wij in de eerste plaats aan de gezondheid van onze gewaardeerde relaties en die van onze geweldige medewerkers.

Wij hopen u te mogen blijven ontvangen wanneer u iets speciaals zoekt voor een ander of voor uzelf.

Blijf gezond en zorg goed voor uzelf en elkaar, 

Hartelijke groet,

Het team van Steltman Juwelier en Steltman Watches

 

MAATREGELEN INZAKE HYGIËNE

Bij Steltman Juwelier de richtlijnen van het RIVM en de GGD blijven volgen en houden de ontwikkelingen nauw in de gaten.

Allereerst houden wij in de winkel de 1,5 meter afstand-regel strikt in de gaten. Wij blijven thuis met neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts en vermijden in dat geval sociale contacten. En vragen ook aan u om onze winkel niet te bezoeken wanneer u deze klachten heeft. Wij poetsen onze winkels, gemeenschappelijke ruimtes, deurknoppen, ateliers, pinautomaat en kantoren nóg beter en vaker dan we al deden, wij wassen onze handen nog regelmatiger, schudden geen handen en begroeten u vanaf een gepaste afstand nog net zo vriendelijk.

Onze horloges en juwelen worden als altijd na het passen gereinigd. Wij vragen onze klanten om zoveel mogelijk contactloos (met pin) te betalen. Wij serveren tijdelijk geen eet- of drinkwaren in de winkel.
In de winkel zijn desinfectiedoekjes beschikbaar, wij vragen onze klanten om hier van, voor het passen van een juweel of horloge, gebruik te maken. Wilt u deze doekjes liever niet gebruiken, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze wastafel in de keuken. In verband met het bewaren van de geadviseerde afstand van 1,5 meter tussen personen, is een maximum aantal personen in de winkel toegestaan. En ook vragen wij onze klant om bij het passen van een juweel of horloges, deze zoveel mogelijk zelf in, om of aan te doen. 


Heeft u een artikel bij ons in reparatie of bestelling? Wilt u liever niet uit huis of de stad in? Wij leveren in overleg artikelen bij u thuis af.
Wanneer wij u binnenkort niet in de winkels kunnen begroeten dan blijven wij graag via telefoon, e-mail, Facebook of Instagram met u in contact. Via sociale media houden wij u dagelijks op de hoogte van onze collecties. Heeft u iets op het oog? Belt of mailt u ons dan gerust voor informatie. Wij staan voor u klaar.

Het is een rare tijd en wij hopen met u, dat het virus snel is ingedamd zodat het dagelijks leven voor iedereen weer op de gebruikelijke wijze kan worden opgepakt.
Wij blijven u via deze weg regelmatig op de hoogte houden.
Een fijne dag gewenst in goede gezondheid,
Hartelijke groet,


Steltman Juwelier en Steltman Watches

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht