nl
Nl
En

Tot nader order uitgesteld: Royal Brand Event by Steltman 2020

11 februari 2020

Update: maart 2020

Helaas hebben wij moeten besluiten het Royal Brand Event by Steltman tot nader order uit te stellen. Echter wat in het vat zit verzuurt niet en wij hopen spoedig een nieuwe datum aan te kunnen kondigen. 

Blijf gezond!

NEWSFLASH

Aankondiging van het eerste Royal Brand Event by Steltman!

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 zal het Louwman Museum in Den Haag het decor vormen voor het eerste Royal Brand Event by Steltman in Den Haag.

Wij verheugen ons enorm om u in het mooiste automuseum ter wereld een uniek een inkijkje in de wereld van de high-end horloge- en juwelenmerken te geven. De mooiste internationale juwelen- en horlogemerken die Steltman al zoveel jaren met passie voor het vak en succesvol mag vertegenwoordigen, worden op 26 en 27 juni onder één dak samengebracht. In de imposante Great Hall van het Louman Museum.

Tijdens het Royal Brand Event by Steltman kunt u genieten van juwelen en horloges, classic cars, couture, gastronomie, muziek, design en vakmanschap.

Op gezette tijden vinden activiteiten plaats zoals een couture show, presentaties en optredens en hosted tours langs de merken. Onze eigen specialisten krijgen versterking van vertegenwoordigers van de merken zelf, die alle ins en outs van de collecties kunnen toelichten. En door middel workshops en demonstraties zullen de merken enkele asprecten van hun specialisme nog extra uitlichten.

De voorbereidingen voor het evenenement zijn in volle gang en het programma wordt in mei bekend gemaakt. Wij houden u op de hoogte.

Houdt u het laatste weekend van juni een plekje vrij in uw agenda? Wij hopen u te zien en verrassen tijdens de eerste editie van het Royal Brand Event by Steltman!

 

 

 

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht