nl
Nl
En

Update: Wij staan voor u klaar - Corona maatregelen 2021

12 januari 2021

Gelukkig Nieuwjaar namens het Steltman team!

Ook tijdens de lockdown blijven wij bereikbaar!

Update maatregelen: 

Den Haag, 12 januari 2021
 
Wij hoopten dat het niet nodig zou zijn, en liefst hadden wij u weer persoonlijk in de winkel ontvangen, echter helaas en logischerwijze vraagt de huidige situatie in ons land (en de wereld) ook aan ons om te blijven meewerken om zo het aantal besmettingem terug te kunnen dringen.

Naar aanleiding van de heden verlengde maatregelen voor tenminste 3 weken zijn onze fysieke winkels in Den Haag tot nader order gesloten.


Natuurlijk blijven wij u op afstand de komende tijd zo goed mogelijk adviseren over onze collecties.
 

En dit doen wij als volgt:
 
Steltman Service
Onze ateliers mogen open blijven. Wilt u een reparatie aan een juweel of horloge door onze goudsmeden of horlogemaker laten uitvoeren? Dan kunt u deze enkel op afspraak en enkel op dinsdag, vrijdag of zaterdag bij ons langsbrengen. Wij laten maximaal 1 persoon toe per keer, en een maximum aantal personen per dag. Geef graag een belletje vooraf of mail ons voor het maken van een afspraak.

Steltman Juwelier: 070-3469601 of juwelier@steltman.nl
Steltman Watches: 070-3659433 of watches@steltman.nl

of stuur een Whatsapp naar ons telefoonnummer: 070-3469601

Telefonische bereikbaarheid beide vestigingen: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Steltman Live Shopping
 Via Zoom of Facetime nemen wij u op dinsdag, vrijdag of zaterdag graag mee door onze winkels of langs een specifieke collectie. U kunt een afspraak maken via:

 
Steltman Online 
 Op onze website kunt u 24/7 onze collectie bekijken. Aangezien veel van onze juwelen op bestelling worden vervaardigd of op maat moeten worden geleverd verzoeken wij u om altijd even contact met ons op te nemen wanneer u interesse heeft in een bepaald juweel of horloge.
 
Steltman Window Shopping
 Wanneer u hier klikt kunt u digitaal langs onze etalages struinen en heerlijk Window Shoppen @Steltman. Bladert u rustig vanuit huis langs al onze vitrines. Ziet u iets moois in de online vitrine en wilt u meer weten over het betreffende juweel of horloge? Neem dan contact met ons op.

 
Steltman Bezorging
Uw aankopen en bestellingen worden op afspraak veilig en zo snel als mogelijk op afspraak bij u aan de deur bezorgd.
 
Helaas zijn voor bezorging buiten de regio afhankelijk van koeriersdiensten en kunnen wij tijdige bezorging buiten de regio niet garanderen.
 
Steltman Social
 Volgt u ons al op Instagram en Facebook? Hier blijven wij dagelijks topstukken uit onze collectie posten. En ook hier kunt u via de bericht-functie uw vragen stellen. Ook via social beantwoorden wij uw vragen zo snel als mogelijk.
@steltmanjewelry
@steltmanwatches
 
Wij hopen dat wij u online mogen begroeten, adviseren en blij maken. En dat u bij Steltman zult slagen met het vinden van een mooi Steltman-cadeau.
 
Wij staan zoals altijd voor u klaar!
 
Team Steltman Juwelier en Watches

Heeft u iets op het oog? Belt of mailt u ons dan gerust voor informatie. Wij staan voor u klaar.

Steltman Watches: Tel:070-3659433 - E-mail: watches@steltman.nl

Steltman Juwelier: Tel: 070-3469601 - E-mail: juwelier@steltman.nl

Whatsapp: 070-3469601

Liefs van het gehele Steltman team

 

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht