nl
Nl
En

Update: Wij zijn weer 5 dagen per week geopend. Maak nu uw afspraak.

03 maart 2021

Update openingstijden en maatregelen: 

Wij zijn weer geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en verwelkomen u op afspraak graag in onze winkels.

De afgelopen weken mochten wij u gelukkig al blijven ontvangen voor het brengen en afhalen reparaties. Wij zijn erg blij dat wij u sinds woensdag 3 maart ook weer mogen verwelkomen voor overige vragen, om u bij een kopje koffie te adviseren over onze collecties of weer met u te komen tot een mooi persoonlijk juweelontwerp. 

Misschien wel het allerbelangrijkste is dat u onze juwelen en horloges in de winkel weer echt goed kunt bekijken, voelen en passen. Zodat hetgeen u in gedachten heeft pas echt gaat leven. Een gevoel dat bij de aanschaf van een mooi cadeau voor uzelf of de ander niet mag ontbreken. 

Geef graag een belletje vooraf of mail ons voor het maken van een afspraak zodat wij het bezoekersverkeer in onze winkels volgens de maatregelen kunnen laten verlopen.

Steltman Juwelier: 070-3469601 of juwelier@steltman.nl
Steltman Watches: 070-3659433 of watches@steltman.nl

of stuur een Whatsapp naar ons telefoonnummer: 070-3469601

Telefonische bereikbaarheid beide vestigingen: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij kunnen niet wachten u weer bij Steltman te mogen begroeten. 

Liefs, Team Steltman

 

Algemene informatie:

Maatregelen veilig winkelen:
 

Wij dienen te werken met tijdsloten zodat wij niet teveel mensen tegelijk ontvangen. Zodoende verzoeken wij u minimaal 4 uur van tevoren contact op te nemen voor het maken van de afspraak.

De basisregels blijven gelden:
De 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen, het desinfecteren van de handen en het dragen van een mondkapje bij binnenkomst, thuisblijven bij klachten en het liefst alleen of met niet meer dan 2 personen per huishouden bezoeken van de winkel.

Steltman Service
Ook onze ateliers zijn geopend. Wilt u een reparatie aan een juweel of horloge door onze goudsmeden of horlogemaker laten uitvoeren? Dan kunt u deze tijdens onze openingstijden en op afspraak bij ons langsbrengen. 
 
Steltman Online 
 Op onze website kunt u 24/7 onze collectie bekijken. Aangezien veel van onze juwelen op bestelling worden vervaardigd of op maat moeten worden geleverd verzoeken wij u om altijd even contact met ons op te nemen wanneer u interesse heeft in een bepaald juweel of horloge.
 
Steltman Window Shopping
Wanneer u hier klikt kunt u digitaal langs onze etalages struinen en heerlijk Window Shoppen @Steltman. Bladert u rustig vanuit huis langs al onze vitrines. Ziet u iets moois in de online vitrine en wilt u meer weten over het betreffende juweel of horloge? Neem dan contact met ons op.
 
Steltman Bezorging
Indien gewenst kunnen wij met u afspreken dat Uw aankopen en bestellingen veilig en zo snel als mogelijk bij u aan de deur bezorgd. In sommige gevallen zijn hier extra kosten aan verbonden. Dit bespreken wij uiteraard vooraf met u.
 
Helaas zijn voor bezorging buiten de regio afhankelijk van koeriersdiensten en kunnen wij tijdige bezorging buiten de regio niet garanderen.
 
Steltman Social
 Volgt u ons al op Instagram en Facebook? Hier blijven wij dagelijks topstukken uit onze collectie posten. En ook hier kunt u via de bericht-functie uw vragen stellen. Ook via social beantwoorden wij uw vragen zo snel als mogelijk.
@steltmanjewelry
@steltmanwatches
 

Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht