nl
Nl
En

Christiaan van der Klaauw

Christiaan van der Klaauw is één van de bekendste horlogemakers van Nederland. In 1974 begon de van oorsprong Leidse Christiaan van der Klaauw met het designen en produceren van klokken en horloges. De horlogemaker staat wereldwijd bekend om de astronomische complicatie die hij verwerkt in zijn horloges. Het atelier van Christiaan van der Klaauw is dan ook het enige ter wereld dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van exclusieve, handgemaakte astronomische horloges. Met een horloge van dit merk heeft u een echt uniek stuk in uw bezit!

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Het kleinste mechanische planetarium ter wereld

Het merk Christiaan van der Klaauw maakt horloges van een werelds niveau. Het is dan ook geen verrassing dat het merk met zijn uitstekend afgewerkte horloges al verschillende bijzondere internationale mijlpalen heeft bereikt. Zo heeft het merk patent op het allerkleinste mechanische planetarium ter wereld. Een ander hoogtepunt uit de carrière van Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches is de bekroning van de horloges met de ‘Watch of the Year’ award. Deze prijs heeft de horlogemaker meerdere malen mogen ontvangen.

Ontdek welk Christiaan van der Klaauw horloge bij u past

Christiaan van der Klaauw maakt geweldige modellen met de meest ingewikkelde complicaties. Wij bieden een mooie collectie van deze horloges aan in onze webshop. Hebt u interesse in een Christiaan van der Klaauw horloge uit onze collectie, maar wilt u deze graag eerst van dichtbij bekijken? Of bent u op zoek naar een horloge, maar wilt u graag advies voordat u uw definitieve beslissing maakt? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om onze Christiaan van der Klaauw horloges te bezichtigen en te passen. Uiteraard geven wij u tijdens uw bezoek deskundig advies over de horloges, zodat u het horloge vindt dat perfect aansluit op uw wensen.