nl
Nl
En

De stijlvolle eenvoud van de QlockTwo W

Na het succes van de QlockTwo Classic brachten Biegert en Funk de QlockTwo Large (90 x 90 cm), de QlockTwo Touch en het QlockTwo horloge uit, de QlockTwo W. Het merk brengt met het horloge het revolutionaire concept van de QlockTwo naar de wereld van de horlogerie. Het model beschikt over hetzelfde woordensysteem als de klok, maar dan in het klein en met een strak en stijlvol vormgegeven bandje. Prettige extra’s die de QlockTwo W biedt zijn de mogelijkheid om seconden weer te geven en de kalenderdatum te bekijken.

Wakker worden met de QlockTwo Touch

De QlockTwo Touch is het kleine broertje van de QlockTwo Classic. Waar de Classic versie 45 x 45 cm groot was, is de Touch-versie 13,5 x 13,5 cm. Perfect dus voor op kantoor, in de woon- of slaapkamer. Wat de QlockTwo Touch, naast de afmetingen, onderscheidt van zijn grotere voorganger is de touch-functie. Vooral wanneer u de klok in uw slaapkamer gebruikt is dit ideaal, aangezien de led verlichting automatisch dimt en uitschakelt wanneer de omgeving volledig donker is. Met een simpele tik op de voorkant van de klok kunt u in de nacht eenvoudig zien hoe laat het is. De QlockTwo Touch beschikt tevens over een alarmfunctie.

Uw nieuwe QlockTwo vindt u bij Steltman

Bent u onder de indruk van het design van de QlockTwo en hebt u interesse in één van de modellen? In onze webshop kunt u verschillende modellen van dit merk bekijken en bestellen. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel. Wij laten u met alle plezier onze QlockTwo collectie zien en geven u daarbij deskundig advies over de modellen.