nl
Nl
En

DoDo is in 1994 is opgericht door het wereldberoemde Italiaanse juwelenhuis Pomellato. Het idee voor de DoDo sieraden ontstond op het betoverende eiland Mauritius, waar de echte dodo ooit leefde. Het verhaal van het eigenzinnige dier inspireerde de ontwerpers, evenals het lokale gebruik op Mauritius om herdenkingskettingen te maken van schelpen. Deze inspiratie had als eindresultaat een prachtige collectie van speelse, luxe bedels en andere unieke en stijlvolle juwelen.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Hoge kwaliteit DoDo juwelen bij Steltman

Met DoDo wil het merk juwelen bereikbaar maken voor jongere generaties. Het concept werd ontwikkeld om van één gram goud gebruik te maken om de juwelen trendy, luxe, maar ook betaalbaar te houden. Op deze manier heeft DoDo de balans tussen hoge kwaliteit en betaalbaarheid gevonden.

DoDo sieraden: trendy en customizable

DoDo sieraden kenmerken zich door hun unieke en speelse stijl. De DoDo-bedels staan inmiddels bekend als echte verzamelobjecten en zijn perfect als cadeau voor een speciaal iemand. Elke wit, geel (18k) of roségouden (9k) DoDo hanger vertelt namelijk een verhaal dat een extra dimensie geeft aan uw juweel. De hangers vertegenwoordigen allemaal een emotie of hebben een speciale betekenis.

Vind het perfecte DoDo sieraad bij Steltman

Voor iedereen is er een passende DoDo hanger. Er zijn zelfs 18k witgouden bedels waarin diamant is verwerkt. Veel van de andere DoDo juwelen zijn tevens aanpasbaar naar eigen smaak van de drager. U kunt uw DoDo sieraden hierdoor precies samenstellen zoals u ze zelf het liefste ziet en draagt. Zo geeft u uw juwelen een unieke eigen identiteit, die helemaal is afgestemd op uw stijl.

Bent u op zoek naar DoDo sieraden en wilt u hierover advies? Of heeft u interesse in één van de DoDo juwelen die Steltman aanbiedt? Wij adviseren u graag en helpen u graag bij het maken van een keuze uit deze prachtige sieraden.