nl
  Nl
  En

  Onderhoud en reiniging

  Kostbaarheden als juwelen, horloges en zilver hebben onderhoud nodig. Zo kan een ring er na het schoonmaken weer helemaal als nieuw uitzien, moeten soms de pootjes van een zetting weer worden verdikt, oorclips worden afgesteld of zilver gepoetst.

  Ook uurwerken zijn ambachtelijke producten. Ze bestaan uit honderden minuscule onderdelen die met de grootste zorg en precisie samenkomen tot een technisch wondertje: het horloge. Voor het behoud van uw juwelen of horloges is het dan ook van belang dat u het zorgvuldig behandelt en ze regelmatig onderhoudt.

  Onderhoud uw juwelen en horloges met zorg

  Juwelen uit onze eigen Steltman Collection worden altijd in eigen atelier behandeld. Voor juwelen en horloges van andere merken geldt dat we in overleg met u en de horlogemaker, goudsmid of eventueel de desbetreffende fabrikant bepalen of we uw juweel of horloge in eigen atelier behandelen of dat we het opsturen naar de after sales afdeling van de leverancier. Uiteraard krijgt u van ons vooraf een prijsgave en een schatting van de duur van het onderhoud.

  Het schoonmaken van juwelen doen wij gratis voor u. Dit is een service van Steltman. Loop hiervoor gerust bij ons binnen.

  Wij zijn u graag van dienst voor het onderhoud en eventuele reparatie van uw juweel of horloge. Voor meer informatie of het maken van een afspraak klikt u hier.