nl
  Nl
  En

  Steltman Watches & Watch-Site

  Steltman en Watch Site hebben hun passie gebundeld in de Watch-Site, het online platform met exclusieve horloges van topmerken. Door de unieke samenwerking tussen Andrew Brom van Steltman Watches en Michael Bosman biedt watch-site.nl een vernieuwd en gezamenlijk online platform waar liefhebbers van over de hele wereld pre-owned en vintage horloges kunnen vinden.

  Vanuit hun expertise en ervaring herkennen zij de kwaliteit, esthetiek en historische waarde voor de liefhebber. Steltman Watches en Watch-Site werken al jaren samen en delen die passie voor schoonheid, excellente kwaliteit en echt vakmanschap. Om u nog beter van dienst te zijn bundelen we onze kennis en ervaring op het gebied van excellente pre-owned horloges onder de brand Watch-Site.nl

  Pre-owned horloges zijn meer dan luxe en kwaliteit, ze vertellen een verhaal. Een pre-owned horloge kies je met je hart en draag je bewust.

  Timeless Quality

  Watch-site.nl  ⟩

   

  Steltman Juwelier & Pre-Owned Juwelen

  Ook bij Steltman Juwelier krijgen wij zo af en toe mooie schatten binnen die reeds gedragen zijn, vaak nog zo goed als nieuw en tenminste mooi genoeg om een nieuwe bestemming te krijgen. 

  Klik hier voor meer informatie over onze pre-owned en vintage juwelencollectie.