nl
Nl
En

Wie zoekt naar een juweel dat elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt, raden wij zeker aan een blik te werpen op de prachtige collecties van Mattioli. De ontwerpen van het Italiaanse juwelenmerk hebben naast een stijlvolle uitstraling, een zeer draagbare en hedendaagse stijl. Het juwelenmerk is eigendom van Licia Mattioli en haar vader, die samen in 1995 één van de oudste juwelenateliers kochten. Sindsdien staat het voormalige Antica Ditta Marchisio bekend als het exclusieve Mattioli.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Ambachtelijk afgewerkte Mattioli sieraden

Hoewel Mattioli als merk met de nieuwe eigenaren relatief jong is, wordt nog altijd veel waarde gehecht aan de beroemde goudsmidtraditie van Turijn. Het begin tot het einde van het vervaardigingsproces van de Mattioli sieraden gebeurt in eigen huis. Deze taken worden toevertrouwd aan een selectie van 100 meesterjuweliers. Zelfs het smelten van het 18 karaat goud en het zetten van de sprankelende edelstenen wordt door eigen handen uitgevoerd.

Mattioli's Tales of Dreams

Ondanks dat Mattioli de Italiaanse tradities trouw naleeft is er binnen het bedrijf meer dan genoeg ruimte voor nieuwe inzichten, zowel qua productie als design. Mattioli is op beide vlakken namelijk één van de meest innovatieve juwelenmerken van Italië. De ontwerpers laten zich inspireren door kunst, natuur en reizen. De inspiratie die zij opdoen wordt vervolgens vertaald naar zogeheten 'Tales of Dreams', de thema's die de basis vormen voor nieuwe collecties. Dankzij het gebruik van deze tales heeft iedere collectie van Mattioli een uniek eigen verhaal.

Steltman Mattioli online shop

Wij bieden verschillende Mattioli sieraden aan in onze winkel, maar u kunt ook uw Mattiolo online shoppen. Hebt u uw oog laten vallen op één van deze unieke juwelen, maar wilt u het graag eerst van dichtbij bekijken? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel, waar wij u het sieraad van uw keuze kunnen tonen. Uiteraard geven wij u tijdens uw bezoek deskundig advies over de juwelen.