nl
Nl
En

Roberto Demeglio

Steltman Juwelier was de eerste juwelier die de bijzondere, flexibele juwelen van de Italiaanse goudsmit Roberto Demeglio in Nederland presenteerde. Roberto Demeglio kwam uit een familie van goudsmeden en kreeg het ambacht dan ook met de paplepel ingegoten. Dit neemt echter niet weg dat Demeglio zijn ambacht zelf een moderne twist heeft gegeven. De goudsmid past speciale Turijnse technieken toe, waardoor zijn sieraden flexibel bewegend worden. Een juweel van Roberto Demeglio is zonder twijfel een unieke toevoeging aan uw collectie.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat

Kwaliteit van Roberto Demeglio

Kwaliteit heeft bij Roberto Demeglio prioriteit. Dit blijkt ook uit de werkwijze van de Italiaanse goudsmid. De juwelen van worden namelijk stuk voor stuk handmatig afgewerkt in het atelier van Roberto Demeglio. Ook de edelstenen worden hier met de hand ingezet om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Edelstenen die in de armbanden, colliers, hangers en ringen van Roberto Demeglio worden verwerkt zijn van hoogstaande kwaliteit. Zo wordt gebruik gemaakt van diamanten, robijnen en saffier.

Creëer uw eigen unieke juwelencombinatie van Roberto Demeglio

Het meest bijzondere aspect van de collectie van Roberto Demeglio is dat de juwelen flexibel zijn. Een juweel van Roberto Demeglio is dan ook een echte eye catcher. Bent u creatief en houdt u ervan zo uniek mogelijke juwelen te dragen? Dankzij de variatie in kleuren van de 18 karaat gouden juwelen van Roberto Demeglio kunt u de sieraden perfect combineren tot een persoonlijke collectie. Zo kunt u uw Roberto Demeglio juwelen zelf draagbaar maken voor iedere gelegenheid.

Vind het Roberto Demeglio juweel dat voldoet aan uw wensen

Hebt u interesse in één van de juwelen van Roberto Demeglio uit onze collectie? Wij nodigen u graag uit in onze winkel, om samen met u de juwelen te bezichtigen. Wij geven u daarbij uiteraard deskundig advies over de juwelen en helpen u met alle plezier het sieraad te vinden dat bij u past.