nl
Nl
En

Reparaties en ontwerpen

Bij Steltman kunt u uw eigen juwelen laten ontwerpen, repareren en restaureren. Door met zorg te kijken naar de mogelijkheden van het materiaal en de wensen van de klant kunnen we uw juwelen vaak weer een heel nieuw leven geven.

Ontwerpen

Juwelen ontwerpen is een creatief proces. Wij gaan dit proces graag met u aan om te komen tot een juweel dat helemaal naar uw idee en smaak is ontworpen. Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen dat wij vervolgens in eigen atelier vervaardigen.

Reparaties aan juwelen

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze specialismen en ons vakmanschap kunnen wij elke juweel- en zilverreparatie uitvoeren. Vaak doen we dat in eigen huis, in enkele gevallen besteden wij de opdracht uit aan vast aangestelde, gespecialiseerde externe vakmensen. Wanneer u met een beschadigd juweel bij ons in de winkel komt, kunnen wij u meestal direct adviseren over de mogelijkheden. Het juweel gaat vervolgens naar onze serviceafdeling en ons atelier voor een prijsopgave. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de offerte voeren wij de reparatie voor u uit.

Vermaken of restaureren van bestaande juwelen

Hebt u juwelen die u niet (meer) draagt? Wij denken graag met u mee over het restaureren of vermaken ervan tot een juweel dat u wel weer met plezier kunt dragen.

Horlogereparaties

Voor horlogereparaties bent u bij Steltman Watches aan het juiste adres. Onze horlogemakers hebben trainingen gevolgd bij verschillende tophorlogemerken en zijn gecertificeerd om in eigen atelier service te bieden en onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen. Kom eens langs, wij geven u graag een deskundig advies.