nl
Nl
En

Over Steltman

Steltman is met twee exclusieve winkels aan de Plaats in Den Haag een van de oudste en veelzijdigste juweliers van Nederland. Bij Steltman Juwelier vindt een gevarieerde, zelfs koninklijke, clientèle een ruim assortiment in eigen atelier ontworpen en vervaardigde juwelen. Steltman Watches is hét adres voor horloges van de Zwitserse en Duitse tophorlogemerken, waaronder Patek Philippe, Breguet, Cartier en Jaeger-LeCoultre.

Steltman onderscheidt zich in kennis en kunde. Steltman bereikt deze hoge graad van kwaliteit door een grondige kennis van de materialen, zoals uurwerken, edelstenen en parels, maar vooral door altijd het belang van de cliënt voorop te stellen. Onze medewerkers zijn ervaren en worden doorlopend verder getraind op hun vakgebied. Zij hebben een liefde voor mooie juwelen en horloges die zij met veel enthousiasme overbrengen.

Steltman: creatief en exclusief

En ook achter de schermen blinken onze goudsmeden en horlogemakers uit in hun vak. In ons inpandige juwelenatelier worden niet alleen juwelen ontworpen, maar zijn onze drie goudsmeden dag in dag uit met passie en precisie bezig met het restaureren, repareren en vermaken van juwelen. In het horlogemakersatelier zorgen onze twee eigen horlogemakers voor een unieke expertise en een zeer hoog serviceniveau. Zij zijn dan ook niet voor niets door de meeste topmerken gecertificeerd om de uurwerken te servicen en te repareren.

Klik hier voor onze openingstijden. Wij verwelkomen u graag!