nl
Nl
En

Nomos

De horloges van Nomos worden gemaakt in Glashütte, een klein dorp in de buurt van Dresden. Al sinds 1845 worden hier hoogwaardige uurwerken vervaardigt. Nomos heeft maar liefst 130 awards mogen ontvangen voor het produceren en het ontwerpen van horloges. Wat de modellen van Nomos extra bijzonder maakt, is dat de uurwerken door Nomos zelf worden gemaakt. Alles is dus in eigen beheer! Mocht u een Nomos horloge kopen dan verlaat uw uurwerk de werkplaats pas nadat het horloge minimaal 50 keer is gecontroleerd op kwaliteit.

Functies
Uurwerk
Gangreserve
Materiaal
Kastvorm
Diameter
Horlogeglas
Wijzerplaat
Bandsluiting
Waterdichtheid
Bandmateriaal
Index Wijzerplaat
Materiaal soort
Materiaal kleur
Steen soort
Steen kleur
Vintage
Sexe
Automatendraaier
QlockTwo
Manchetknopen
Ringmaat
Collectie

Elegant en robuust

Robuust, maar toch elegant. Dat beschrijft de Neomatik lijn van Nomos. In de lijn voor vrouwen zit bijvoorbeeld een horloge met een mooie champagnekleur en een kalfslederen band, terwijl u in de lijn voor mannen uurwerken met een geweven band kunt vinden. Deze soms tegengestelde combinaties van materiaal zorgen voor een spannend geheel. Het resultaat? Een elegant en robuust uiterlijk tegelijkertijd! De Club 38 lijn is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe, jonge generatie met veel ambitie. Het horloge bevat de nieuwste technologie en is uiteraard gemaakt van het beste materiaal. Er wordt door Nomos ook aan vrouwen met smallere polsen gedacht: speciaal voor hen heeft Nomos de 33-series geïntroduceerd. Hieronder valt de Tangente, Orion en Ludwig.

Tijdloze horloges voor een mooie prijs

Het werk Nomos staat voor elegante horloges voor een aangename prijs. Bij Steltman verkopen wij onder andere de klassieke en robuuste Neomatik , de sportieve Club en de verfijnde 33 collectie. Door de ruime keuze aan modellen en kleuren zit er altijd wel een model bij dat goed bij u past.

Nomos horloges: het beste van twee werelden

Nomos uurwerken zijn tijdloos en modern tegelijkertijd. De techniek achter deze uurwerken is innovatief maar het design klassiek. Zoals u leest biedt Nomos altijd het beste van twee werelden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de Nomos collectie? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel! Hier kunt u de horloges van dichtbij bekijken en voorzien onze medewerkers u graag van deskundig advies.