nl
  Nl
  En
  18 karaat geel of rose gouden armband L'Elastique, large 21mm - Isabelle Fa
  Prijs Op aanvraag
  Aanvragen
  Product is toegevoegd aan uw giftbag 18 karaat geel of rose gouden armband L'Elastique, large 21mm - Isabelle Fa € 8.250,00
  Doorgaan met winkelen
  óf
  Afrekenen

  18 karaat geel of rose gouden armband L'Elastique, large 21mm - Isabelle Fa

  Prijs Op aanvraag
  Voeg toe aan giftbag

  Over 18 karaat geel of rose gouden armband L'Elastique, large 21mm - Isabelle Fa

  • Referentiecode 40384
  • Merk Isabelle Fa

  Over Isabelle Fa

  De juwelen van het exclusieve Duitse merk Isabelle Fa worden gezien als juwelen van het beste soort. Vooral het kettingwerk van het merk wordt geprezen voor zijn hoogwaardige vakmanschap. Het merk maakt colliers en armbanden, bijpassende ringen, oorsieraden en hangers. Al deze juwelen worden gemaakt in eigen goudlegering, waarvan het recept geheim is. De kwaliteit van de juwelen die de ateliers van Isabelle Fa verlaten is dan ook subliem te noemen. Na het mengen wordt het goud gerold, gesneden, uitgerekt en door de meester-goudsmeden in de juiste vorm gesoldeerd. Het eindresultaat hiervan is een juweel met onzichtbare naden.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Ontdek Isabelle Fa