nl
  Nl
  En
  Cashmere ring, 18k rosegoud, bruine diamanten, stretch ring, ringmaat 50-55, Roberto Demeglio
  Prijs € 11.000,00
  Voeg toe aan giftbag
  Product is toegevoegd aan uw giftbag Cashmere ring, 18k rosegoud, bruine diamanten, stretch ring, ringmaat 50-55, Roberto Demeglio € 11.000,00
  Doorgaan met winkelen
  óf
  Afrekenen

  Cashmere ring, 18k rosegoud, bruine diamanten, stretch ring, ringmaat 50-55, Roberto Demeglio

  Prijs € 11.000,00
  Voeg toe aan giftbag

  Over Cashmere ring, 18k rosegoud, bruine diamanten, stretch ring, ringmaat 50-55, Roberto Demeglio

  • Referentiecode
  • Merk

  Over Roberto Demeglio

  In de intieme sfeer van zijn goudsmidsatelier creëert Roberto Demeglio objecten en juwelen als kunstvormen van goud en edelstenen. Als zoon én kleinzoon van een goudsmid kreeg Demeglio het ambacht met de paplepel ingegeven, maar met zijn eigen visie en creativiteit wist hij zijn merk een vorm van innovatie mee te geven, die Steltman Juwelier in een oogopslag onderkende. De Italiaanse goudsmid ontwierp een unieke collectie bewegende diamantsieraden, op basis van een eeuwenoude Turijnse goudsmidstechniek. Vooruitstrevende technieken als CAD-design en moderne machines gaan in het atelier van Demeglio samen met handmatige afwerking en het zetten van de edelstenen. Het resultaat zijn innovatieve collecties met een ambachtelijk karakter.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

   

  Ontdek Roberto Demeglio