nl
  Nl
  En
  DoDo component voor armband
  Prijs Op aanvraag
  Aanvragen
  Product is toegevoegd aan uw giftbag DoDo component voor armband € 0,00
  Doorgaan met winkelen
  óf
  Afrekenen

  DoDo component voor armband

  Prijs Op aanvraag
  Voeg toe aan giftbag

  Over DoDo component voor armband

  • Referentiecode
  • Merk DoDo

  Over DoDo

  DoDo biedt als geen ander juwelenmerk een eindeloze mogelijkheid tot mixen & matchen en het eigenhandig samenstellen van een persoonlijk juweel. In de ruime collectie zilveren en gouden hangers zijn verschillende emoties gevangen die passen bij de liefde, blijdschap, vriendschap, inclusiviteit, trouw, vrolijkheid, sport, spiritualiteit, gemis en liefde voor de natuur. De juwelen zijn voor jong en oud een zeer geliefd cadeau. Een gekleurd koord, zilveren of gouden armbandjes met de zilveren of gouden componenten vormen een basis van waaruit u kunt starten met het samenstellen van een DoDo juweel. Met uw keuze voor een hangertje, oftewel DoDo Charm, maakt u het juweel vervolgens persoonlijk en vanuit het hart, voor uzelf of voor een ander. Bovendien kan het juweel steeds weer uitgebreid worden met een nieuw DoDo component of een Charm en vermaakt worden tot een geheel nieuwe DoDo.

  Het merk DoDo werd in 1994 is opgericht door het wereldberoemde Italiaanse juwelenhuis Pomellato. Het idee voor de DoDo sieraden ontstond op het betoverende eiland Mauritius, waar de echte dodo ooit leefde. Het verhaal van het eigenzinnige dier inspireerde de ontwerpers. Deze inspiratie had als eindresultaat een prachtige collectie van originele, speelse, luxe bedels en andere unieke en stijlvolle juwelen.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Ontdek DoDo